Life

Oana Roman, mulţumită că Traian Băsescu a pierdut vila din Primăverii: „Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia”

Oana Roman nu îl iartă pe Traian Băsescu pentru ce i s-a întâmplat mamei sale în 2012. Fiica lui Petre Roman i-a adus mai multe acuzații fostului președinte fără să țină cont de problemele lui de sănătate.
30.03.2022 | 19:44
Oana Roman multumita ca Traian Basescu a pierdut vila din Primaverii Cine ia facut rau mamei nu a avut parte de casa aia
Oana Roman spune că mamei sale i s-a făcut dreptate. Foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Traian Băsescu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În ciuda acestui lucru, Oana Roman nu s-a ferit să spună sincer ce gândește chiar în ziua în care fostul politician și soția lui, Maria Băsescu, au fost evacuați din vila de protocol în care locuiau.

Oana Roman,mulțumită că Traian Băsescu este evacuat din vila din Primăverii. Consideră că cei care i-au făcut rău mamei sale primesc ceea ce merită

Oana Roman a dezvăluit că, din punctul său de vedere, s-a făcut dreptate pentru mama sa, Mioara Roman, care în 2012 a trecut printr-o situație similară.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 30 martie, au început procedurile de evacuare din vila de protocol din cartierul Primăverii a Mariei Băsescu și a fostului președinte al țării. Motivul care a dus la această situație este că, în cursul săptămânii trecute, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că Traian Băsescu fost colaborator al Securității.

Prin urmare, fostul politician a pierdut drepturile rezervate pentru șefii de stat ai țării și nu îi mai este permis să locuiască în casa din Primăverii. În ultima perioadă, Traian Băsescu a avut mai multe probleme de sănătate și a fost internat într-un spital din Belgia.

ADVERTISEMENT

Oana Roman: „Dumnezeu a făcut dreptate!”

Mama și sora Oanei Roman au fost evacuate din aceeași vilă de protocol în anul 2012, într-un scenariu similar. Fiica fostului premier a oferit un interviu pentru Click.ro despre subiect și nu s-a ferit să spună sincer ceea ce gândește. Oana consideră că acum i s-a făcut dreptate familiei sale.

„Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita.

ADVERTISEMENT

Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt.”, a dezvăluit Oana Roman. 

Momentul în care Mioara Roman și Catinca au fost evacuate din casa în care au trăit 22 de ani a fost unul greu de suportat pentru amândouă. Oana Roman a făcut, acum, declarații tranșante despre Traian Băsescu și soția lui. Vedeta îi condamnă pentru atitudinea pe care au avut-o în urmă cu 10 ani.

ADVERTISEMENT

„Voiau fix acea casă și nu alta!”

„Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora, există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.

Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6.000 de euro. Și-au bătut joc de ea. Au făcut procese. Au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!”, a adăugat Oana Roman.

ADVERTISEMENT