Life

Oana Roman, noi detalii despre relația cu Marius Elisei. Ce se întâmplă între cei doi

Oana Roman, dezvăluiri despre legătura cu fostul soț, Marius Elisei. Vedeta a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ei.
30.05.2023 | 20:20
Oana Roman noi detalii despre relatia cu Marius Elisei Ce se intampla intre cei doi
Oana Roman, dezvăluiri despre legătura cu fostul soț, Marius Elisei. Vedeta a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier Petre Roman a oferit noi detalii despre relația cu fostul partener de viață cu care are o fetiță. Ce se întâmplă între cei doi. Care sunt șansele să-și acorde o nouă șansă legat de povestea de dragoste trăită ani buni?

Oana Roman, dezvăluiri despre legătura cu fostul soț, Marius Elisei. Vedeta a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ei

Oana Roman vine cu dezvăluiri despre legătura cu fostul soț, Marius Elisei. Vedeta a spus cum stau, de fapt, lucrurile între ei după ce în ultima perioadă bărbatul a fost văzut foarte des în casa cunoscutei influencerițe.

ADVERTISEMENT

Șatena și fostul partener de viață au rămas în relații bune de dragul copilului pe care îl au împreună. Fiica lui Petre Roman nu exclude o împăcare, mai ales că acest lucru s-a mai întâmplat o dată după semnarea actelor de divorț.

„Suntem ok, nu vreau neapărat să insist pe subiectul ăsta, practic nu mai sunt foarte multe lucruri de spus. E ok. Astăzi a venit la noi, a gătit, ne vedem”, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, trebuie remarcat faptul că Oana Roman nu a șters toate imaginile în care apare împreună cu fostul soț, Marius Elisei. Pe Instagram sunt în continuare câteva fotografii cu cei doi și cu fiica lor.

Oana Roman, un stil de viață încărcat

Oana Roman are un stil de viață foarte încărcat și agitat și spune că nu mai are timp pentru ieșirile în cluburi. Influencerița preferă să stea acasă, cu fiica sa, Izabela, cele două având o legătură foarte strânsă și apropiată.

ADVERTISEMENT

„Copilul, casa, mama, proiectele, mai ies cu prietenii la o masă, party, grătar. Nu mă duc la club, nu mai ies, nu-mi mai place. Îmi ocupă 17 ore pe zi treaba asta. Când Iza merge la școală mă trezesc la 6:30.

Nu mă culc niciodată mai devreme de 00:30. Ăsta e programul meu”, a mai spus vedeta, mai arată sursa menționată anterior. Șatena este implicată în multe proiecte și lucrează și la propria afacere cu haine.

ADVERTISEMENT

În acest business este implicat și fostul partener de viață, Marius Elisei. Asta înseamnă că Oana Roman și bărbatul sunt legați și din acest punct de vedere, nu doar pentru că au un copil împreună.

ADVERTISEMENT