Life

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman

Oana Roman face noi dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă mama sa. În ce stare este în prezent Mioara Roman.
11.11.2022 | 19:45
Oana Roman noi detalii despre starea de sanatate a mamei sale Cum se simte Mioara Roman
Oana Roman, despre problemele cu care se confruntă mama sa. În ce stare este Mioara Roman. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a femeii care i-a dat viață. Cum se simte în momentul de față fosta profesoară de limba arabă, care este internată de ceva vreme într-un cămin de bătrâni.

Oana Roman, despre problemele cu care se confruntă mama sa. În ce stare este Mioara Roman

Oana Roman își ține fanii la curent legat de problemele de sănătate cu care se confruntă cu mama sa, Mioara Roman. Vedeta a explicat că fosta profesoară este îngrijită foarte bine de personalul medical din clinică.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Petre Roman are parte de investigații medicale periodice și de momente speciale care țin de frumusețe. Recent, a fost la salon unde părul i-a fost spălat și aranjat impecabil.

„Mama a fost mai devreme la coaforul de aici, iar eu am ajuns acum și se odihnea. E foarte bine, e în formă și bine dispusă.

ADVERTISEMENT

Mergem la cină, e foarte frumoasă și caldă atmosfera aici”, a scris influencerița pe pagina de Instagram.

Cu această ocazie Oana Roman a publicat și imagini pentru a le arăta internauților că este mulțumită de îngrijirea pe care o primește mama sa de la medicii de la căminul de bătrâni.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman, schimbată de boală și suferință

Mioara Roman este complet schimbată în ultimii ani de boală și suferință. Oana Roman face tot ce-i stă în puteri pentru a se simți mai bine cea care i-a dat viață, după ce în luna septembrie a suferit o operație la șold.

La 82 de ani fosta profesoară este slăbită, însă a rămas la fel de elegantă, demnă și cochetă. Fosta soție a lui Petre Roman are mai multe probleme de sănătate care s-au agravat în ultima perioadă și pentru care face numeroase terapii de recuperare.

ADVERTISEMENT

A diagnosticată greșit cu Parkinson și ulterior a aflat că are sindromul Parkinsonian, o maladie înrudită cu Parkinson. Este vorba de o boală de care suferă actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

ADVERTISEMENT