Life

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale: ”S-a întâmplat ca o minune”

Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, care se află într-un centru de îngrijire. Vedeta spune că Mioara Roman a avut parte de o minune.
15.08.2022 | 20:45
Oana Roman noi detalii despre starea de sanatate a mamei sale Sa intamplat ca o minune
Cum se mai simte Mioara Roman. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a oferit noi detalii fanilor despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Vedeta a spus cum se mai simte aceasta, fiind internată într-un centru de îngrijire pentru bătrâni.

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale: ”Este din ce, în ce mai bine”

Oana Roman este bucuroasă pentru cum se mai simte Mioara Roman. Vedeta a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram că femeia în vârstă de 82 de ani și-a revenit ca printr-o minune, de la ultima vizită pe care i-a făcut-o.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și-a găsit mama liniștită, pe un fotoliu și a aflat despre ea că s-a putut deplasa și la masă și la gimnastică. Nu credea că o va vedea iar mergând.

”Am fost la mama… S-a întâmplat ca o minune… este din ce în ce mai bine după ce vineri când am văzut-o credeam că se va recupera foarte foarte greu.

ADVERTISEMENT

Azi a mers, a fost la masă, la gimnastică și am găsit-o pe fotoliu liniștită.”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

Mioara Roman se află de mai multă vreme într-un azil, dar unul de lux, unde serviciile costă lunar între 2000 și 4000 de euro. Fosta soție a lui Petre Roman are probleme de sănătate, precum Alzheimer, iar de curând a fost dusă din nou la spital.

ADVERTISEMENT

”Mama e la spital, Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine”, transmitea Oana Roman într-o altă postare pe Instagram.

Mulți au blamat-o pe Oana Roman pentru că și-a dus mama într-un azil. Văzând acest lucru, vedeta nu a stat indiferentă și a clarificat lucrurile pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Centrul este la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați.

Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a explicat Oana Roman.

ADVERTISEMENT