Life

Oana Roman, o nouă declarație de dragoste pentru Marius Elisei: ”Am știut să trecem peste toate”

Oana Roman i-a făcut o nouă declarație de dragoste partenerului său de viață, Marius Elisei. Vedeta și-a emoționat fanii prin cuvintele frumoase la adresa acestuia.
07.11.2021 | 18:10
Oana Roman o noua declaratie de dragoste pentru Marius Elisei Am stiut sa trecem peste toate
ADVERTISEMENT

Oana Roman a postat, duminică, pe rețelele de socializare, o fotografie în care apare într-un cadru romantic alături de partenerul ei, Marius Elisei. Cei doi pare că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, după ce la începutul acestui an au divorțat, iar după câteva luni s-au reîmpăcat.

În imagine, cei doi ciocnesc un pahar de vin, iar Oana Roman a îndrăznit și să-i fure un sărut lui Marius Elisei. Pentru a-și demonstra iubirea față de el, vedeta a ținut și să scrie câteva rânduri.

ADVERTISEMENT

Oana Roman: ”Am avut multe furtuni în relația noastră”

Oana Roman i-a reamintit lui Marius Elisei cât de mult îl iubește, dar și de faptul că au întâmpinat suișuri și coborâșuri în relația lor, de-a lungul timpului.

”Am avut multe furtuni în relația noastră. A fost cu valuri înalte și căderi spectaculoase dar și cu suișuri fulminante.

ADVERTISEMENT

A fost cu ras și cu plâns cu fericire și tristețe dar per total a fost mai bine decât rău. Am știut împreună să trecem peste toate și sa rămânem împreună la propriu și la bine și la greu.

Nu e ușor în fiecare zi dar familia noastră e unita și trăim adevărat și frumos. Sa închinăm pentru asta! ?? Love u @eliseimarius”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Fanii nu s-au abținut să nu-i comenteze Oanei Roman la vederea imaginii și citirea declarației de dragoste. Mulți i-au felicitat pentru sentimentele lor.

”Când este respect, se trece peste multe neajunsuri. Sa va iubiți toată viata, sa fiți sănătoși, restul le rezolvați. Nu lăsați timpul sa treacă pe lângă voi, trece f repede!/Bravo. Felicitări. Multă sănătate să aveți să vă puteți bucura de familia voastră./Ce poate fi mai frumos??? Va doresc iubire sănătate și înțelegere!/Doamne ajută ! Viața-i cu de toate, așa este și în căsnicie. Vă felicit că ați avut înțelepciunea și că ați lăsat orgoliile deoparte . Să fiți uniți , să vă iubiți și să fiți fericiți”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor la postarea vedetei.

ADVERTISEMENT

Se vor mai recăsători Oana Roman și Marius Elisei?

Cei doi urmau să-și reînnoiască jurămintele în biserică în luna septembrie, după care să organizeze o petrecere. Au exclus varianta căsătoriei civile, dar iată că nu a mai avut loc nici slujba de reunire a destinelor. Asta din cauza regulilor anti-Covid, odată cu sosirea valului patru.

Oana Roman a precizat că au amânat pentru anul viitor jurământul în fața lui Dumnezeu, pe data de 15 iunie 2022.

”Vom face slujba în fața preotului anul viitor, acum sunt și probleme, vine valul patru, mi-e greu să mă apuc acum să organizez așa un eveniment cu multe persoane.

M-am lăsat păgubașă! O să o facem frumos la anul, pe 15 iunie, când noi împlinim 8 ani de la nuntă și o să facem atunci o petrecere și tot ce trebuie”, a declarat Oana Roman pentru Click.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în luna februarie la notar. Ulterior, ambii au explicat că au decis să fie, din nou, împreună atât pentru că se iubesc, dar și pentru că au un copil împreună, fetița lor, Isabela.

ADVERTISEMENT