Life

Oana Roman povestește chinul prin care a trecut în copilărie: „Eu așa m-am născut”

22.09.2020 | 17:25
Oana Roman povesteste chinul prin care a trecut in copilarie Eu asa mam nascut
ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a introdus în discuția despre bullying-ul pe care îl suferă copiii din România la școală dându-se drept exemplu.

Oana Roman, amintiri (neplăcute) din copilărie

Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a vorbit despre unul din episoadele din copilărie în care a suferit foarte mult, arătând cu degetul în această dezbatere  către cadrele didactice.

ADVERTISEMENT

În discuțiile aprinse apărute în mediul online despre hărțuirea copiilor de către alți copii a cam lipsit și vina uriașă pe care o au de multe ori chiar profesorii pentru perpetuarea acestui fenomen.

Oana Roman a scris despre ce a trăit ea când a fost elevă și cum nu a putut face nimic nici măcar mama ei, care s-a dus la școală pentru a înțelege comportamentul învățătoarei.

ADVERTISEMENT

„Am niște chestii pe suflet. (…) Eu sunt stângace. Pe vremea când eu am început clasa I, adică în 1982, am nimerit o doamnă învățătoare care m-a obligat… a încercat să mă oblige să scriu cu dreapta”, a relatat vedeta pe Instastory.

„Mama a venit la școală și i-a explicat că nu are de ce să mă chinuie și că trebuie să mă lase să scriu cu stânga, pentru că eu așa m-am născut. Nu ajută nici profesoara, nici copilul, să oblige scrie cu dreapta”, a completat Oana.

ADVERTISEMENT

Ținta criticilor timp de ani din cauza aspectului fizic

Fosta prezentatoare de televiziune a fost ținta oamenilor răi nu doar când era elevă, ci și când a ajuns la maturitate, în special din cauza aspectului ei fizic.

Într-o intervenție televizată în emisiunea lui Mihai Gâdea acum câteva luni, fata Mioarei Roman a spus că au afectat-o foarte tare comentariile negative legate de kilogramele ei în plus, despre care a spus că au fost cauzate de niște probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a reușit să slăbească în perioada pandemiei, iar acum vorbește cu mai multă libertate despre tot ce a trebuit să îndure în toți anii de când e celebră din cauza faptului că era supraponderală.

 

ADVERTISEMENT