Life

Oana Roman, pregătită de o nouă relație. Vedeta a dat un anunț matrimonial: “Na, ca am făcut o și pe asta”

Oana Roman e pregătită de o nouă relație și a postat un anunț matrimonial. Ce își dorește vedeta de la viitorul partener.
17.06.2024 | 11:01
Oana Roman pregatita de o noua relatie Vedeta a dat un anunt matrimonial Na ca am facut o si pe asta
Oana Roman e pregătită de o nouă relație. Ce a postat vedeta. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman este pregătită de o nouă relație și a postat, recent, un anunț matrimonial pe o rețea socială. Vedeta și-a făcut o scurtă descriere și a precizat ce își dorește de la viitorul partener.

Oana Roman este pregătită de o nouă relație. Vedeta a postat un anunț matrimonial

Fiica lui Petre Roman a decis că este momentul să meargă mai departe și să-și găsească pe altcineva, la un an și jumătate de când ea și Marius Elisei s-au despărțit definitiv.

ADVERTISEMENT

Pe un grup de Facebook, Oana Roman a postat o descriere despre ea și despre ce își dorește de la un bărbat. După mariajul cu Marius Elisei, vedeta are pretenții mai mari de la viitorul partener.

Aceasta își dorește pe cineva care să-i fie alături, să o protejeze și să-i ofere sentimentul de liniște. De altfel, e important ca ea și viitorul partener să aibă lucruri în comun, deoarece Oanei Roman îi place foarte mult să călătorească.

ADVERTISEMENT

Un aspect foarte important menționat de vedetă este faptul că o are pe fiica ei, Isabela, din căsnicia anterioară, și că o crește singură pe fetiță.

“Dacă e bal, bal sa fie! Rog seriozitate. 48. Berbec. Copil – fetiță de 10 ani pe care o cresc singura. Divorțată după un mariaj mega toxic.

ADVERTISEMENT

Apar în ziare ca aia e, sunt persoana publică și e ceva ce nu se va putea schimba. Deci vin la pachet cu asta. Am casa, masa, mașină și cățel de 40 kg. Restul… E cancan.

Îmi trebuie liniște și sentimentul ca cineva mă protejează pe mine şi cele doua suflete ce le am în grijă. Și musai călătorii, călătoresc mult și e hobby-ul meu preferat.

ADVERTISEMENT

Iubesc Franța și Coasta de Azur mai mult decât orice loc dar sunt încă multe locuri pe care încă nu le-am văzut. Vă rog eu nu mă dați la ziar cu postarea asta. Na, ca am făcut o și pe asta”, a scris Oana Roman pe grupul respectiv, notează cancan.ro.

Pe acest grup, a fost organizat un weekend special pentru membrii singuri, care au avut ocazia să posteze un anunț matrimonial și să vadă cum vor decurge lucrurile.

Oana Roman, dezvăluiri despre ce i-a făcut Marius Elisei după divorț

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în anul 2021, însă au decis să se împace de dragul fetiței lor. La începutul anului trecut, însă, cei doi s-au despărțit definitiv.

De curând, Oana Roman a făcut dezvăluiri despre ce i-a făcut fostul partener de viață după ce au divorțat. Vedeta a spus că Marius Elisei i-a luat telefonul și i-a citit conversațiile, după care a început să o șantajeze.

“Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela.

A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: