Life

Oana Roman, probleme în vacanța din Egipt. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor: „Am un mare bandaj”

18.04.2021 | 18:27
Oana Roman probleme in vacanta din Egipt Vedeta a ajuns pe mana medicilor Am un mare bandaj
ADVERTISEMENT

Oana Roman a avut parte de probleme de când a plecat în vacanță alături de fiica ei, Isa, și a ajuns chiar pe mâna medicului. Vedeta s-a bucurat de clipe de vis în Egipt, însă concediul nu s-a terminat tocmai bine. 

Fiica lui Petre Roman a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicului după ce a călcat pe un obiect ascuțit în apă, în timp ce se afla la plajă. Aceasta a mers rapid la un specialist ca să evite eventualele infecții la picior și a fost cusută și bandajată la călcâi.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Marius Elisei le-a povestit internauților toată situația și s-a plâns de dureri groaznice, deși a fost anesteziată la locul afectat.

Oana Roman, probleme în vacanța din Egipt. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor: „Am un mare bandaj”

Oana și-a petrecut concediul în Egipt pentru a evada o perioadă din rutină, unde s-a relaxat alături de fetița ei, Isabela. Recent, vedeta a împlinit vârsta de 45 de ani și a decis să sărbătorească departe de plaiurile mioritice.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Oana Roman nu a fost scutită de probleme și a ajuns la medic în urma unui accident petrecut pe plajă. Mai exact, aceasta a călcat pe o piatră foarte ascuțită și a fost nevoie de o intervenție în zona călcâiului, unde a fost cusută.

Fiica fostului premier i-a îndemnat pe urmăritori să-și facă asigurare medicală înainte de a pleca în vacanță pentru a evita cheltuielile mari în cazul unor astfel de incidente.

ADVERTISEMENT

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut.(…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile.

La hotel am găsit un doctor extrem de drăguț care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat cand mergeți în vacanță să vă faceți asigurare medicală. Nu costă mult și vă scapă de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie.

ADVERTISEMENT

A început să mă doară foarte rău, că se duce anestezia și a început să mă doară grav, dar am fost la farmacie și mi-am luat niște pastile pentru durere, sper să-mi treacă. Totul va fi bine. ”, a povestit Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman, accident în vacanță
Oana Roman, accident în vacanță. Sursa foto: Instagram

Cu puțin timp inainte de incident, Oana Roman le spunea internauților cât de bine este în vacanță și era tristă că este deja ultima zi și că timpul a trecut atât de repede.

„Mi se pare că am venit ieri. Foarte repede trece timpul.(…) Aș putea sta așa zile întregi”, a mai spus aceasta pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: