Oana Roman a folosit un ingredient „interzis” în ciorba de pui a la grec. După ce le-a arătat tuturor cum arată rezultatul, gospodinele au asaltat-o cu mesaje și au tras-o la răspundere pentru alegere.
Oana Roman împărtășește cu urmăritorii săi de pe internet diverse momente din viața sa de zi cu zi. De curând, le-a arătat tuturor că a gătit ciorbă de pui a la grec, recunoscând faptul că a pus mai multă sare de lămâie atunci când a acrit preparatul.
Dar, în loc să fie întrebată de rețetă, numeroase gospodine i-au „sărit în cap” și au tras-o la răspundere pentru că a ales să folosească sucul de lămâie proaspăt stors pentru acest pas.
Asta a făcut-o pe vedetă să răbufnească și să le transmită un mesaj susținătorilor alimentației naturale. Astfel, Oana Roman este de părere că ciorba sa de pui, deși nu este făcută doar cu ingrediente bio, este mult mai sănătoasă decât mâncarea din comerț.
Sarea de lămâie, numită și acid citric, este un aditiv des utilizat în industria alimentară, fiind apreciat atât pentru gustul acrișor pe care îl oferă preparatelor, cât și pentru rolul său în prelungirea termenului de valabilitate.
Astfel, asemenea vedetei procedează multe alte persoane. „Sunt sigură că voi, astea care mi-ați trimis mesaje isterizate de faptul că, vai de capul meu, am folosit sare de lămâie și nu lămâie care este naturală.
Voi, toate, tot timpul, în fiecare zi când gătiți și în fiecare zi când cumpărați mâncare, gătiți și mâncați bio, 100%. Sunt absolut convinsă, pentru că de-aia v-ați și gândit că aveți dreptul să vă isterizați că eu am folosit sare de lămâie.
Pentru că voi folosiți numai și numai ingrediente naturale, 100%, folosiți numai lucruri bio, eco și cum eu nu fac asta, normal că aveți tot dreptul să mă corectați și să vă isterizați că am folosit sare de lămâie”, este mesajul transmis de Oana Roman.