News

Oana Roman, reacție devastatoare după moartea lui Răzvan Ciobanu. Care era legătura dintre ei

29.04.2019 | 14:43
Oana Roman reactie devastatoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu Care era legatura dintre ei

Oana Roman este devastată de vestea trecerii în neființă a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, și de modul tragic în care a plecat acesta dintre noi. Fiica fostului premier Petre Roman a posat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

Oana Roman a spus despre Raăvan Ciobanu că era aproape genial

”Doamne ce veste cumplită! Încă nu reusesc sa procesez! E absolut șocant cand un prieten pleacă așa cumplit si brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial!

Mi a facut una din cele mai frumoase rochii din viata mea acum multi ani la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia civilă si a fost lângă mine in momente importante ! Drum lin printre stele si Dumnezeu sa te ierte ! Rip @razvan.ciobanu”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman despre Razvan Ciobanu
Razvan Ciobanu a murit in urma unui accident rutier

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier bizar

”Doamne ferește nu pot sa cred așa ceva. Dumnezeu să-l ierte”, ”Doamne! Nu pot sa cred! Il vazusem acum ceva timp la Capatos,slabise,era asa frumos si asumat…parea tun de sanatos! Of,Doamne! Nu mai inteleg ordinea in lumea asta”, ”Nu credeam ..dar pare ca este adevarat din pacate..Dze sa l odihneasca”, ”Bunul Dumnezeu sa-l aibă în dreapta sa!”, ”Dumnezeu sa-l ierte!Nu-mi vine sa cred!Ramas bun ,Razvan Ciobanu!”, sunt doar câteva dintre comentariile la postarea Oameni Roman.

Oana Roman despre Razvan Ciobanu
Oana Roman, mesaj tulburator, dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier în localitatea constănțeană Săcele. Mașina de teren a creatorului de modă a mers pe lângă carosabil aproape un kilometru. Mai mult, se pare că creatorul de modă nu purta centura de siguranță, deoarece trupul său a fost găsit în afara mașinii.

Accidentul a fost semnalat de un localnic, care a trecut prin zonă și a văzut rămășițe din mașina creatorului de modă. Acesta a mers pe urmele plasticelor rupte și a ajuns la mașina răsturnată a creatorului de modă. Omul care a sunat imediat la 112 le-a spus salvatorilor că șoferul nu are semne vitale.

Ambulanța care a sosit la fața locului l-a găsit mort pe Răzvan Ciobanu, medicii nemaiputând face nimic pentru celebrul creator de modă, așa că doar au constatat decesul.