Life

Oana Roman, reacție dure la adresa celor care o critică: „Nu cred că realizezi dimensiunea urâțeniei sufletului tău”

15.05.2020 | 18:24
Oana Roman reactie dure la adresa celor care o critica Nu cred ca realizezi dimensiunea urateniei sufletului tau
ADVERTISEMENT

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate reprezentante ale showbiz-ului românesc, cu sute de mii de persoane care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare și îi transmit gândurile lor bune, din când în când se strecoară și unele comentarii răutăcioase. Oana Roman știe, însă, să le răspundă cu aceeași monedă tuturor celor care o critică pentru aspectul său fizic.

Oana Roman, replică dură după ce i-au fost criticate picioarele

Așa s-a întâmplat și recent, când cineva a ținut să facă o remarcă deplasată la adresa picioarelor sale. Atât i-a trebuit fiicei lui Petre Roman, care nu a putut rata ocazia de a-i da o replică pe măsură, susținută și de ceilalți admiratori. În plus, pentru a face uitat nefericitul incident, prietenii virtuali au apreciat-o pentru eforturile depuse în ultimele luni, când a reușit să slăbească spectaculos.

ADVERTISEMENT

Femeie, ești urâtă rău la suflet și cu ceva probleme mentale dacă poți să scrii așa ceva. Îți recomand terapie și interdicția de a mai bate câmpii în public.

Oi avea eu picioare urâte, după mintea ta, dar nu cred că tu realizezi dimensiunea urâțeniei sufletului tău”, i-a scris Oana Roman cârcotașei pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT

„V-ați năpustit asupra mea ca șacalii”

Nu este pentru prima dată când vedeta se lovește de comentariile răutăcioase ale anumitor persoane care îi urmăresc activitatea în mediul online. S-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, când fiica fostului premier a postat o fotografie direct de pe patul matrimonial pe care îl împarte cu soțul. Și atunci, cei care au criticat-o au avut parte de o replică pe măsură.

„ Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.

ADVERTISEMENT

V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții.

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă.

ADVERTISEMENT

Am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi. Apoi vă supărați că vă raspund și nu stau să înghit rahatul vostru!

Pe de altă parte, mult mai multe ca voi, se identifică și rezonează cu mine! Nu le vedeti nici pe ele, multe si frumoase. Alegeți să fiți negre la suflet și fără șansa de a deveni oameni frumoși. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

ADVERTISEMENT