Life

Oana Roman și Marius Elisei, 9 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi: ”Eram la munte, la un club”

Oana Roman și Marius Elisei sărbătoresc la început de 2022 nu mai puțin de 9 ani de relație. Vedeta a povestit cum s-a cunoscut cu cel care astăzi îi este partener de viață.
04.01.2022 | 21:25
Oana Roman si Marius Elisei 9 ani de relatie Cum sau cunoscut cei doi Eram la munte la un club
Oana Roman și Marius Elisei sărbătoresc 9 ani de relație. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După aproape un deceniu de când s-au cunoscut, Oana Roman vorbește despre momentul care a adus-o în brațele lui Marius Elisei.

Vedeta a vorbit mereu deschis despre relația sa de cuplu, mai ales atunci când ea și Marius Elisei au ales să divorțeze, dar niciodată nu a făcut public detaliile de la prima întâlnire.

ADVERTISEMENT

Asta până acum când, fiind parcă mai îndrăgostită ca niciodată și mai încrezătoare în viitorul familiei sale, fiica Mioarei Roman a făcut publice detalii neștiute despre începutul relației sale cu Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut pe Facebook

Acum, la nouă ani distanță de când și-au trimis primul mesaj, Oana Roman le-a mărturisit celor din mediul online cum a ajuns să îl cunoască pe tatăl fetiței sale. Totul a început de la un mesaj pe care Marius i l-a trimis Oanei pe Facebook, în timp ce ea se afla într-un club de la munte, împreună cu o bună prietenă.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie doar ca vedeta să răspunsă celor scrise de Marius și astfel viața li s-a schimbat radical, începând o relație de iubire la care nici nu visau.

”Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieşisem seara la un club şi întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu ştiam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical şi în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieţii”, a scris Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

”Am adunat împreună o viață de amintiri”

Privind la ceea ce are acum, o casă și o familie cu Marius Elisei, fiica lui Petre Roman mărturisește printr-o declarație de dragoste specială că nu a obținut ușor nimic din ceea ce o bucură astăzi, dar se declară împlinită pentru că numai împreună au reușit, în ciuda a tot ceea ce au fost nevoiți să înfrunte.

Chair dacă de-a lungul timpului au intervit certurile și despărțirile, cumva, într-un final, tot împreună au ajuns să dea sens vieții lor de cuplu și să se bucure de o familie unită, în prim-plan fiind fetița lor, Isa.

ADVERTISEMENT

”După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri şi avem un copil minunat. Nu a fost uşor, nici lin. Ne-am greşit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învăţat şi de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri şi multe realizări.

De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reuşit mereu să ne întoarcem spre lumină şi să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin şi mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere şi recunoştinţă, cu iubire şi înţelegere, cu puterea de a cere iertare când greşim”, a mai completat vedeta.

ADVERTISEMENT