Life

Oana Roman, replică pentru cei care l-au criticat pe Petre Roman: “După ce a divorțat de mama…”

Oana Roman s-a înfuriat după ce o internaută i-a scris că tatăl ei, fostul premier al României Petre Roman, a furat în perioada în care era în politică.
17.12.2021 | 20:40
Oana Roman replica pentru cei care lau criticat pe Petre Roman Dupa ce a divortat de mama
ADVERTISEMENT

Vedeta are o replică neașteptată pentru cei care i-au criticat părintele, subliniind cum au stat, de fapt, lucrurile după ce părinții ei au divorțat în anul 2007.

Șatena susține că fostul politician nu a avut unde să locuiască după ce a pus capăt mariajului de 30 de ani cu Mioara Roman. În plus, Oana Roman spune că toată viața familia sa a stat în chirie.

ADVERTISEMENT

În felul acesta fosta concurentă de la „Mămici de pitici, cu lipici” a ținut să sublinieze faptul că Petre Roman nu a furat de la statul român, dovadă că locuiește într-un apartament mic.

Oana Roman, în apărarea tatălui ei, Petre Roman. Ce i-a răspuns unei internaute

Mai mult decât atât, iubita lui Marius Elisei spune că a reușit să aibă casa mult visată pentru că a muncit, nu pentru că ar fi primit ceva de la Petre Roman.

ADVERTISEMENT

„Vreau să vă spun un lucru… pe care să-l aflați de la mine. Atât de mult a furat tata cu 10 mâini încât în momentul în care a divorțat de mama nu avea unde să stea la propriu, adică nu avea o casă.

A stat la apartamentul unui prieten, după care și-a cumpărat o casă cu bani pe care i-a luat cu împrumut. Atât de mult a furat tata! Acesta e adevărul.

ADVERTISEMENT

Cu mama oricum stătea în chirie. În acest moment, el stă în aceeași casă, iar eu stau într-o casă cam de două ori jumătate mai mare decât a lui.

Nu mi-a dat nimic de când am început să muncesc și să-mi câștig banii singură, pentru că așa era normal ca eu să îmi văd de viața mea și să trăiesc din munca mea.

ADVERTISEMENT

Terminați cu legendele astea, că deja e penibilă treaba. Unele lucruri trebuie să le bag în seamă și să răspund. El are prea mult bun simț și nu știe să răspundă la mizerii, dar eu pot face asta pentru el și pentru noi.

Dacă tata nu a spus destul de răspicat lucruri și nu a combătut minciunile manipulate despre el, eu o să fac asta”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Declarația vedetei vine la scurt timp după ce a dezvăluit că nu este într-o relație excelentă cu figura paternă, cu care nu se vizitează foarte des. În plus, Petre Roman nu ține legătura constant cu nepoata, Izabela.

ADVERTISEMENT