ADVERTISEMENT
Life

Oana Roman, replici dure pentru cei care au acuzat-o că s-a operat ca să slăbească

Autor: Madalina Moraru | 16.10.2020 | 10:54
Oana Roman, replici dure pentru cei care au acuzat-o că s-a operat ca să slăbească
Oana Roman le-a dat replica tuturor celor care au acuzat-o că ar minți despre cum a slăbit de fapt

Oana Roman a reușit în ultima perioadă să devină chiar un exemplu pentru alte femei datorită modului în care s-a tonifiat. Vedeta s-a afișat recent și în mai multe modele de lenjerie modelatoare, despre care a recunoscut că o ajută foarte mult, în procesul de tonifiere.

ADVERTISEMENT

Însă, după toate aceste dezvăluiri, șatena a primit numeroase replici din partea fanilor, prin care a fost acuzată că ar minți despre cum a slăbit. Mulți i-au transmis acesteia că s-a operat pentru a reduce numărul nedorit de kilograme.

Eforturile Oanei Roman pentru a arăta cât mai bine par să fi fost însă cât se poate de reale, deoarece cunoscuta femeie a oferit și o reacție pe măsură.

Cum le răspunde Oana Roman celor care au acuzat-o că s-a operat pentru a putea slăbi rapid

Oana Roman le-a dezvăluit tuturor cum a slăbit chiar cu ajutorul unui regim pe care l-a conceput chiar ea, în funcție de nevoile alimentare zilnice. Ce au mai ajutat-o pe soția lui Marius Elisei au fost piesele de lenjerie modelatoare, prin care a putut să își contureze mai armonios formele dorite.

ADVERTISEMENT

Totodată, la programul ei de slăbire s-a adăugat și o rutină de sport. Despre toate acestea, Oana Roman a făcut tot soiul de mărturisiri, în ultimele ei postări și de pe Instagram.

Urmăritorii din mediul online au considerat însă că vedeta nu ar fi putut să “topească” 10 kilograme în acest fel. De aceea, i-au lăsat tot soiul de comentarii răutăcioase și prin care au acuzat-o chiar că ar minți și ar fi apelat la o operație de micșorare a stomacului. Oana Roman le-a oferit un răspuns tuturor fanilor ei care au acuzat-o de astfel de practici.

Vedeta a fost la rândul ei uimită în ultima postare formulată online de faptul că acum poartă cu 5 mărimi mai puțin la haine, față de cum se întâmpla înainte.

ADVERTISEMENT

”Acum un an nu aș fi putut să-mi imaginez că voi putea să am astăzi aproape 5 măsuri mai puțin la haine. M-au ajutat rezulatatele extraordinare ale procedurilor de remodelare corporală și ambiția mea de a tine dietă. Nu există minuni. Aparatele sunt foarte bune, dar fără dietă nu rezistă rezultatele.

Oana Roman, replici dure pentru cei care au acuzat-o că s-a operat ca să slăbească
Oana Roman a fost acuzată că s-a operat pentru a putea slăbi

Acum continui și apoi mă voi menține. Pentru asta trebuie în continuare ambiție. Nu m-am operat și n-am slăbit peste noapte. Și da, ca să îmi mențin dieta am nevoie de ajutor iar ceaiul despre care am vorbit mă ajută, dar doar pentru că în continuare țin dieta.

ADVERTISEMENT

Și mă ajută să îmi continui dieta și să am energie chiar dacă mănânc foarte puțin. Ăsta este adevărul! Și vă spun și vă explic pentru că primesc sute de mesaje pe zi cu întrebarea!”, a fost mesajul Oanei Roman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!