Life

Oana Roman, revoltată chiar după Crăciun. Ce a enervat-o atât de tare pe vedetă: ”O să supăr pe mulți”

Oana Roman se arată revoltată după ultimele imagini văzute pe internet. Vedeta a ajuns să fie nervoasă față de modul în care se afișează anumite persoane.
26.12.2022 | 15:24
Oana Roman revoltata chiar dupa Craciun Ce a enervato atat de tare pe vedeta O sa supar pe multi
Oana Roman, revoltată chiar în a doua zi de Crăciun. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman împărtășește cu fanii ei mai tot ce se întâmplă în viața sa, fie lucruri bune, fie rele.

Ce a enervat-o atât de tare pe Oana Roman de Crăciun

De această dată însă, reacția vedetei a fost una de-a dreptul revoltătoare, iar motivul nu a fost chiar unul atât de grav.

ADVERTISEMENT

La fel ca mai toată lumea, Oana Roman a petrecut Crăciunul în familie, dar și alături de prietenele sale. Vedeta s-a relaxat, s-a odihnit, iar între timp, a mai stat și pe telefon. De asemenea, aceasta nu a uitat nici de mama sa.

Pentru că Oana Roman este de obicei o persoană elegantă și mai mereu atentă la articolele vestimentare pe care le poartă, vedeta se aștepta cel mai probabil ca și alte persoane să fie la fel, sau cel puțin asta se înțelege din postarea ei.

ADVERTISEMENT

Deși și-a dat seama că s-ar putea să atragă critici dure, Oana Roman a preferat să spună ce are pe suflet. Vedeta susține că rețelele de socializare au fost invadate de persoane încălțate doar în șosete negre, însă mai sus, elegante.

Vedeta i-a întrebat pe cei care postează astfel de imagini de ce au ales să facă acest lucru la pozele pentru sărbători și de ce pentru doar un minut nu au putut să își pună o pereche de pantofi, sau niște teniși.

ADVERTISEMENT

”O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți. Dar nu mai pot cu pozele de Crăciun la Brad îmbrăcați frumos și în șosetele! Nu mai pot cu defilarea de șosete negre și ținute elegante în sus.

Nu avem pantofi, teniși curați să ne încălțăm în casă când facem poze?”, a spus Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, revoltată de imaginile postate pe internet

Și vedeta nu s-a oprit aici. Oana Roman susține că preferă imaginile cu persoane desculțe și în pijamale decât cele care se îmbracă elegant sus, dar uită de încălțăminte.

Conștientă fiind că vor exista și persoane care o vor critica, Oana Roman a continuat să îți susțină ideea și a făcut un apel la urmăritorii ei ca măcar pentru pozele de familie să facă ”un efort” și să se încalțe.

”Mai bine desculți și în pijama… e mai frumos decât îmbrăcați, dar în șosete. Măcar pentru poze putem face un efort. Știu.

O sa mă comentați, dar eu vreau sa văd frumos… măcar în poze de familie să facem un efort. Bănuiesc că nu avem numai încălțări murdare de nu ne putem încălța cu nimic prin casă. Nu?”, a mai adăugat Oana Roman în mediul online.

Menționăm că nu este prima oară când Oana Roman are astfel de reacții. Și în scandalul George Buhnici, vedeta a reacționat destul de dur.

ADVERTISEMENT