Life

Oana Roman s-a vaccinat împotriva Covid-19. Ce a determinat-o să ia această decizie

12.05.2021 | 20:33
Oana Roman sa vaccinat impotriva Covid19 Ce a determinato sa ia aceasta decizie
ADVERTISEMENT

Oana Roman a luat o decizie radicală legat de Covid-19, motiv pentru care vedeta s-a vaccinat împotriva virusului din China. Șatena și-a făcut în urmă cu aproape o zi rapelul pentru boala care a pus stăpânire pe o lume întreagă. 

Fiica fostului premier al României Petre Roman s-a imunizat după ce în ultima perioadă și-a făcut numeroase teste încă de la cele mai mici simptome de răceală.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut și multe persoane în jur care s-au îmbolnăvit, lucru care a determinat-o să ia această hotărâre, Oana Roman fiind extrem de temătoare în privința virusului nemilos.

Oana Roman s-a vaccinat pentru virusul din China. Care e motivul

Oana Roman a avut multe persoane apropiate care au avut boala, dezvăluind că au fost și cazuri de decese în rândul cunoscuților ei. Șatena s-a temut să nu ia virusul din China, de aceea s-a programat pentru vaccinare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mers recent să facă a doua doză de vaccin, ținându-și fanii la curent cu reacțiile adverse. Fosta soție a lui Marius Elisei are numai durere în zona în care a fost înțepată și o mică durere de cap.

Fiica lui Petre Roman nu a făcut febră, vorbind pentru prima oară despre motivul pentru care s-a vaccinat. I-a fost frică să nu facă o formă gravă a bolii, așa cum li s-a întâmplat unor persoane din jurul ei.

ADVERTISEMENT

„În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva.

Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri. Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR. 

ADVERTISEMENT

Cum mă durea capul, mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test. Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc.

Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, a mărturisit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman, fericită de alegerea făcută. Ce i-au scris fanii

Mai mult decât atât, șatena susține că a primit foarte mesaje de felicitări după vaccinare, dar și hate. Vedeta nu obligă pe nimeni să facă același gest ca ea, declarând că fiecare are dreptul să facă propria alegere, fără să fie influențat în vreun fel.

Oana Roman a făcut exact ce a simțit și este foarte fericită cu decizia luată. În sfârșit, poate sta liniștită legat de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT