News

Oana Roman se pregăteşte intens pentru ziua de naştere! Câţi ani împlineşte fiica lui Petre Roman

09.04.2019 | 17:36
Oana Roman se pregateste intens pentru ziua de nastere Cati ani implineste fiica lui Petre Roman

Oana Roman este ocupată nevoie mare, zilele acestea, dă telefoane, trimite mesaje și pune la punct până la ultimul detaliu petrecerea pe care urmează să o organizeze cu ocazia zilei sale de naștere. După cum o cunoaștem deja pe mondenă, totul trebuie să iasă ca la carte.

Oana Roman pune la punct ultimele detalii a petrecerii organizate cu ocazia zilei sale de naștere

Cu siguranță, despre ziua de naștere a Oanei Roman se va vorbi zile în șir, deoarece la eveniment vor participa multe dintre vedetele autohtone, care vor dori să petreacă alături de fiica cea mică a lui Petre Roman și de familia sa. Iar petrecerile organizate de Oana Roman se termină, în general, târziu în noapte.

Oana Roman a postat un mesaj pe  o rețea de socializare în care ne ține la curent cu organizarea petrecerii sale. Alături de mesajul postat, vedeta a pus și o fotografie destul de curajoasă pentru o femeie ajunsă la 43 de ani. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman a postat o fotografie în care apare fără niciun fel de machiaj.

Oana Roman zi de nastere
Oana Roman urmeaza sa implineasca 43 de ani

Oana Roma a postat o fotografie în care apare fără machiaj

Aceasta a recunoscut însă că a recurs la un filtru de lumină pentru realizarea fotografiei postată pe rețeaua de socializare. „Fața mea după o zi de stat cu ochii în laptop și dat zeci de telefoane pentru a organiza petrecerea de ziua mea! Am pus doar un filtru de lumină! Almost 43! #instapic #mylife #almost43 #nomakeup”, le-a mărturisit Oana Roman prietenilor săi din mediul virtual.

Oana Roman s-a luptat ani în șir cu kilogramele în plus. De foarte multe ori a fost dovedită în acest război, dar se pare că în ultima perioadă a început să mai și câștige.

Vedeta a reușit să slăbească, dar nu fără efort. „După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a explicat recent Oana Roman, pe rețelele de socializare.