Life

Oana Roman și-a ieșit din minți după ce Ancuța Popoviciu le-a pus întrebări halucinante părinților victimelor lui Vlad Pascu: „Mi se pare ceva rău de tot”

Oana Roman nu s-a mai abținut după ultima gafă făcută de judecătoarea Ancuța Popoviciu, cea care se ocupă de cazul lui Vlad Pascu.
10.05.2024 | 17:52
Oana Roman sia iesit din minti dupa ce Ancuta Popoviciu lea pus intrebari halucinante parintilor victimelor lui Vlad Pascu Mi se pare ceva rau de tot
Oana Roman a răbufnit după ultima gafă făcută de judecătoarea Ancuța Popoviciu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman nu s-a mai putut abține după ce a văzut ce s-a întâmplat, din nou, la procesul lui Vlad Pascu. Ancuța Popoviciu a șocat iarăși cu întrebările puse părinților victimelor accidentului din stațiunea 2 Mai.

Oana Roman, reacție după ultima gafă a judecătoarei Ancuța Popoviciu

Ancuța Popoviciu a pus întrebări halucinante părinților victimelor lui Vlad Pascu și a șocat, din nou, o țară întreagă. Iar printre cei care au reacționat rapid se număr și Oana Roman. În trecut, vedeta afirma că îl cunoaște pe tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața în accidentul produs la 2 Mai.

ADVERTISEMENT

Astfel că, fiica fostului premier a susținut că trebuie să se ia imediat măsuri în privința judecătoarei- aceeași care în trecut întreba unde este Sebastian, băiatul ucis de Vlad Pascu, care a condus sub influența drogurilor.

„Măi oameni buni, am postat și aseară, întreb și acum, ce ne facem cu judecătoarea aia din cazul Pascu? Mie mi se pare ceva rău de tot, mi se pare că trebuie să ia mai multă lume atitudine. Mi se pare că e inacceptabil ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că femeia aia are probleme mari. Adică practic toată țara asta este șocată de cum alege să se comporte această judecătoare, ce întrebări pune, ce atitudine are în raport cu familiile victimelor, decedaților și răniților. Este ceva inadmisibil. Eu mă gândesc că trebuie să se continue în a se face scandal pe tema asta. Voi ce credeți?”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Întrebările halucinante puse de judecătoare

Pe 9 mai, conform Adevărul, Ancuța Popoviciu a întrebat-o pe mama lui dacă „s-a speriat” atunci când a aflat că fiul său a murit. Livia Dragomir, mama Robertei, a fost întrebată dacă a participat la înmormântarea copilei și la ce costuri s-au ridicat funeraliile.

ADVERTISEMENT

„Am fost, e copilul meu, dar nu am putut să o văd atunci, sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită în accident, că nici nu a putut fi îmbrăcată. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă”, spus Livia Dragomir.

De altfel, Ancuța Popoviciu și-a dorit să știe ce consecințe au fost fost după moartea fiicei sale, ceea ce a înfuriat multă lume. „Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe,’ pa, mami, ne vedem luni!’ și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?”, i-a răspuns femeia.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, judecătoarea l-a întrebat pe tatăl lui Sebi de ce tânărul „era rupt în două, dacă s-a lovit de ceva”. „Nu, l-a rupt mașina condusă cu viteză, de un drogat”, a fost replica părintelui îndurerat.

ADVERTISEMENT