ADVERTISEMENT
Life

Oana Roman și-a ieșit din minți în spațiul public. N-a mai suportat și a răbufnit: „Mai ușor cu pianul pe scări”

Autor: Dan Suta | 02.01.2021 | 22:09
Oana Roman și-a ieșit din minți în spațiul public. N-a mai suportat și a răbufnit: „Mai ușor cu pianul pe scări”
Oana Roman, fostă prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram

Oana Roman și-a ieșit din minți pe Instagram, după ce a fost criticată de o serie de persoane pentru aroganța cu care se exprimă de multe ori în spațiul public, iar comentariul pe care l-a adresat cârcotașilor cu siguranță nu va lăsa indiferent pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Oana Roman s-a săturat de critici și a răbufnit în stilul ei caracteristic, vorbind despre realizările ei, despre educația pe care a primit-o și cercurile în care s-a învârtit până acum.

Fosta parteneră a lui Marius Elisei a vrut să spună că nu e arogantă, căci la acest cuvânt a avut de răspuns, dar că fiecare trebuie să își cunoască bine locul în această lume.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, foc și pară pe internauți

„Au apărut tot felul de băiețași și fetițe care dau lecții de viață, de morală, de maniere, și își permit unii să mă includă în comentariile lor. Se cred ei în măsură să dea lecții bazate pe ce? Pe reach și engagement? Păi băi copii, mai aveți de învățat. Mult. Că pe vremea când stăteam eu cu Regi la masă și mă plimbam pe unde nu veți ajunge vreodată, pe când eu

învățam acasă despre viața și cultura de la Andrei Pleșu sau Petru Cretia, voi erați maxim pe la Năvodari, în vacanță. Mai ușor cu pianu pe scări. Nu sunt de fel arogantă, dar să ne știm locul”, a precizat Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT

S-a despărțit anul trecut de Marius Elisei

La sfârșitul anului trecut, fosta prezentatoare de televiziune a trecut printr-o nouă despărțire, una care i-a lăsat un gust amar. Aceasta s-a separat de Marius Elisei, cel cu care are o fetiță pe nume Izabela, iar bărbatul a lăsat-o și fără business-ul pentru care a tras tot anul, un magazin de haine a cărui imagine a și fost.

Nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre despărțire, dar a lăsat să se înțeleagă care este motivul principal care a dus la asta: chimia a cam dispărut dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!