Life

Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 10 ani de relație: ”Prea mult și prea des privim în direcții diferite”

Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 10 ani de relație. Fiica lui Petre Roman a scris un mesaj romantic pentru partenerul său.
13.01.2023 | 14:30
Oana Roman si Marius Elisei implinesc 10 ani de relatie Prea mult si prea des privim in directii diferite
Oana Roman și Marius Elisei, împreună dar divorțați. Cum este posibil. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei sărbătoresc vineri, 13 ianuarie, un moment special: împlinesc 10 ani de când formează un cuplu.

Oana Roman, poezie romantică pentru Marius Elisei, la 10 ani de relație

De ziua lor, Oana Roman i-a dedicat partenerului său o poezie romantică, ce îi aparține lui Octavian Paler, ”Definiția unui strigăt”.

ADVERTISEMENT

”Azi 10 ani. Prea mult și prea des privim în direcții diferite”, își începe vedeta postarea, după care continuă cu versurile scriitorului Octavian Paler:

”Ţi-aş spune ceva,
despre noi,
despre zăpada de-afară,
despre dragostea mea.
Ţi-aş spune ceva,
orice,
numai să nu crească iarba tăcerii între noi.
Ţi-aş spune ceva,
ce-ai ştiut,
sau ce ştiu,
dar a-nceput să crească iarba tăcerii între noi
şi s-au rătăcit sunetele din cuvântul târziu”, sunt rândurile postate de Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei, de 10 ani un cuplu, dar divorțați. Cum este posibil

Poezia pare să aibă legătură cu seria de despărțiri și împăcări prin care au trecut vedeta și Marius Elisei. Ultima oară când s-au separat și părea că este definitiv, a fost în decembrie 2021.

La finalul anului 2021, Oana Roman și Marius Elisei s-au prezentat la notar pentru a pune punct căsniciei lor, din motive nu prea cunoscute, dar la mijloc ar fi fost vorba despre infidelitatea bărbatului.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au rezistat prea mult separați, mai ales că fiica lor, Isabela, voia mai mereu să petreacă timp cu ambii părinții, simultan. Astfel că la câteva luni după divorț, Oana Roman și Marius Elisei și-au acordat o nouă șansă.

Oana și Marius au plănuit la un moment dat să facă o mică ceremonie de reînnoire a jurămintelor, însă s-au răzgândit și au hotărât să formeze un cuplu fără acte.

ADVERTISEMENT

”Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez”, a justificat Oana Roman decizia de a nu se mai recăsători cu Marius Elisei.

ADVERTISEMENT