Life

Oana Roman și Marius Elisei, o nouă șansă relației. Imaginea care spune totul

Oana Roman și Marius Elisei au oferit o a doua șansă poveștii lor de dragoste, după ce în urmă cu câteva luni anunțau că divorțează. Se pare că cei doi au revenit la gânduri mai bune și se afișează frecvent împreună.
27.06.2021 | 16:40
Oana Roman si Marius Elisei o noua sansa relatiei Imaginea care spune totul
Oana Roman și Marius Elisei, o nouă șansă relației. Imaginea care spune totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier al României Petre Roman și fostul partener de viață au fost văzuți la un eveniment, unde nu au ascuns deloc faptul că au luat decizia de a se împăca. Dovada incontestabilă a fost publicată de vedetă în online.

Oana Roman a postat mai multe imagini alături de tatăl fiicei sale, dar și un video în care apare în ipostaze tandre alături de Marius Elisei. Mai exact, cei doi apar sărutându-se, semn că lucrurile merg tot mai bine între ei.

ADVERTISEMENT

Așadar, nu mai este niciun dubiu că vedeta și fostul soț au mai acordat o șansă relației lor, asta pentru că Marius Elisei mărturisea în urmă cu ceva vreme că încă are sentimente pentru mama fiicei sale.

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Cum s-au afișat

Totodată, fostul soț al Oanei Roman a reînceput să poarte verigheta și îi face tot mai des declarații de dragoste vedetei. Se pare că bărbatul regretă despărțirea din luna februarie și își dorește de multă vreme o împăcare.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei nu s-a sfiit să recunoască că-i cumpără des buchete de flori șatenei, lucru care a dus cu gândul la o împăcare care s-a și produs perioada aceasta.

„La două, trei zile îi ofer flori pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva.

ADVERTISEMENT

Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r.– dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț).

Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, spunea Marius Elisei, în cadrul unei emisiuni, în urmă cu ceva timp, scrie Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, fericită alături de fostul soț, Marius Elisei

La rândul ei Oana Roman este în culmea fericirii de când s-a împăcat cu fostul partener de viață. Șatena a făcut un mesaj public destul de recent în care se înțelege foarte clar că vorbește despre povestea ei de dragoste.

„Iubirea învinge mereu!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, după ce a apărut în compania fostului ei soț, actualul partener de viață, Marius Elisei.

Împăcarea le priește foarte bine celor doi pentru că radiază de fericire de fiecare dată când apar unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT