Life

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial. Anunțul trist făcut de vedetă: ”Nu s-a mai putut”

Este oficial. După o relație tumultoasă care a durat mai bine de zece ani, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a fost cea care a preferat să facă anunțul.
26.01.2023 | 21:50
Oana Roman si Marius Elisei sau despartit oficial Anuntul trist facut de vedeta Nu sa mai putut
Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut în urmă cu mai bine de zece ani și au decis să își unească destinele.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Cei doi au împreună și o fetiță, iar relația lor s-a dovedit a fi una cât se poate de tumultoasă. Cei doi au divorțat, însă mai apoi s-au regăsit și au decis să mai dea o șansă relației lor.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că nici de această dată nu a fost cu noroc. În urmă cu câteva luni, au apărut informații în presa mondenă conform cărora Marius Elisei ar flirta cu Oana Roman. Vedeta a reacționat atunci, a dat câteva răspunsuri clare, însă cei doi au decis să rămână împreună. 

Iată însă că între timp, lucrurile nu au mai mers între ei, iar asta a spus-o chiar ea. Oana Roman anunță public că s-a despărțit de Marius Elisei, iar cale de întoarcere nu mai există.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Oana Roman a vorbit despre relația ei, astfel încât să nu mai lase loc de interpretări. Vedeta recunoaște că a încercat tot ceea ce a putut, astfel încât relația celor doi să poată să fie reparată, însă nu au fost prea multe șanse.

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Ea a mai adăugat că Marius Elisei are o viziune diferită asupra vieții, dar și alte dorințe, care nu sunt deloc comune.

ADVERTISEMENT

Deși nu și-ar fi dorit să rămână singură, având în vedere toate activitățile pe care le are de dus la bun sfârșit, inclusiv creșterea fiicei sale, Oana Roman încearcă însă să își revină.

”Este un lucru pe care nu l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.

ADVERTISEMENT

Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet.

Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Marius Elisei s-a mutat deja

În ceea ce privește activitatea Oanei Roman, vedeta spune că este nevoită să se descurce singură cu fetița sa, trebuie să aibă grijă și de mama ei, care este bolnavă, trebuie să facă cumpărături, curățenie în casă și de asemenea să și muncească.

Mai mult de atât, ea le-a mai dezvăluit urmăritorilor săi că Marius Elisei nu mai locuiește în aceeași casă, iar deși cei doi ar fi stabilit ca bărbatul să se mute mai târziu, acesta a decis să se mute cu mult mai devreme.

Oana Roman spune însă că se simte eliberată ”de o foarte mare povară”, având în vedere că celor doi nu le mai era bine împreună, ambii fiind nefericiți.

ADVERTISEMENT