Life

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Cum au apărut la TV și ce i-a reproșat soțul vedetei. Video

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat oficial. Recent, vedeta a făcut mai multe declarații prin care a dat de înțeles că relația dintre ei a ajuns, din nou, la final.
14.07.2022 | 12:41
Oana Roman si Marius Elisei sau impacat Cum au aparut la TV si ce ia reprosat sotul vedetei Video
Oana Roman și Marius Elisei au vorbit despre împăcare. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, cu toate că, recent, vedeta mărturisea că nu se simte înțeleasă de partenerul său și că îi este greu să se mai implice emoțional în relație. Cei doi au fost împreună într-o emisiune și au vorbit despre modul în care și-au rezolvat problemele.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat. Cei doi au apărut împreună la televizor, însă au mai avut lucruri să-și reproșeze

În urmă cu aproximativ o săptămână, Oana Roman a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars pentru a discuta despre aniversarea a opt ani de când formează un cuplu cu Marius Elisei. Cei doi au avut o relație presărată cu multiple despărțiri și împăcări.

ADVERTISEMENT

Au divorțat, s-au împăcat un an mai târziu, iar acum părea că și-au rezolvat problemele. Totuși, Oana Roman a surprins atunci când a mărturisit că sunt foarte aproape de o nouă separare. 

Vedeta a susținut că nu se simte înțeleasă de partenerul său și că acesta încă nu îi acceptă pe deplin meseria. Totuși, acum au ajuns la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

Au mers împreună în aceeași emisiune și au declarat că s-au împăcat. Oana Roman a mărturisit că Marius Elisei a făcut primii pași în această direcție.

„Împăcarea, cumva, eu trebuie să recunosc că el a făcut niște pași de data asta, mulți. Importante este că trebuie să facem în așa fel încât să ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună”, a spus Oana Elisei.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei: „Ai ajuns aici și, de fapt, ai sucit”

În ciuda acestui lucru, Marius Elisei încă nu s-a lămurit în privința atitudinii partenerei sale. Cu toate că aceasta a spus că în ziua în care a făcut declarațiile a plecat supărată de acasă, el este de părere că nu a văzut neapărat asta.

„Trebuia să ne înțelegem reciproc, că nu sunt doar eu. (…) Nu doar eu am probleme. De acasă a plecat cu un vibe și a ajuns aici cu alt vibe. A plecat de acasă cu o chestie, cu un subiect pe care trebuia să îl discute.

ADVERTISEMENT

Ai ajuns aici și, de fapt, ai sucit. Ideea este că am trecut peste acel moment. Doar ea știe dacă a avut dreptate sau nu. Eu fac tot ce pot. Acum, depinde cum ea vede și cum percepe”, a susținut Marius Elisei.

Pe de altă parte, fiica lui Petre Roman recunoaște că a mai greșit și ea în relație și nu îl învinovățește doar pe partenerul său pentru neînțelegerile dintre ei.

„Așa cum spune el, nu doar el a fost cel care a greșit. Și eu le am pe ale mele”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT