ADVERTISEMENT
Life

Oana Roman și Oana Zăvoranu, de la scandal, aproape de tribunal: ”Te-ai opărit toată și te-ai plâns!”

Autor: Andreea Stanaringa | 19.11.2020 | 11:55
Oana Roman și Oana Zăvoranu, de la scandal, aproape de tribunal: ”Te-ai opărit toată și te-ai plâns!”
Oana Zăvoranu amenință cu dezvăluiri compromițătoare despre Oana Roman: „Investighez” Colaj: Fanatik

Scandalul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman nu se mai termină. Fosta soție a lui Pepe riscă să ajungă la tribunal după ce s-a legat de fiica celei pe care o critică dur de fiecare dată când are ocazia. Oana Roman a răbufnit și nu a mai putut suporta atitudinea vedetei. 

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a postat o fotografie în care o critica pe fetița Oanei Roman, Iza. Micuța a călcat pe urmele mamei ei și s-a apucat de vloguri în mediul online.

Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a umilit-o pe Iza din acest motiv, spre exasperarea Oanei Roman, care a făcut apel la fani pentru a-și da “rivala” în judecată.

Oana Roman și Oana Zăvoranu, de la scandal, aproape de tribunal

Oana Roman și Oana Zăvoranu nu au fost niciodată în relații bune, iar scandalul a luat proporții în ultimul timp, când cea din urmă a atacat-o dur pe rețelele sociale pe fiica lui Petre Roman.

ADVERTISEMENT

Interpreta Divei din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1 a comparat-o pe Oana Roman cu un personaj din desenele animate, Peppa Pig, chiar dacă vedeta a dat jos mai bine de 20 de kilograme și lucrează în continuare la silueta ei. După aceste atacuri, fanii s-au împărțit în două tabere.

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru sinceritatea și care își exprimă opiniile pe diverse teme, însă acest lucru îi aduce și multe dezavantaje. După ce a criticat-o pe Iza în mediul online, Oana Roman a făcut apel la fani pentru a-și apăra fiica. “Isa s-a apucat de vloguri. Asta mai lipsea. Culcă-te măi fetiță… las-o pe maică-ta că nu știe de capul ei”, a scris actrița pe story zilele trecute.

Oana Roman nu a putut accepta asemenea atacuri și a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care cere ajutorul fanilor legat de cum ar putea să o dea în judecată pe actriță.

ADVERTISEMENT

“Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine. 

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legală de a atrage răspunderea penală cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris fiica fostului premier.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Oana Roman a șters postarea, chiar dacă nu a menționat în mod direct numele celei care s-a luat de copilul. Vedeta nu a răspuns până acum la atacurile Oanei Zăvoranu, însă limitee au fost întrecute în momentul în care actrița s-a legat de Iza.

Ce a răspuns Oana Zăvoranu

Chiar dacă postarea a fost eliminată, nu înseamnă că nu a fost văzută și de Oana Zăvoranu. Bruneta nu a stat pe gânduri și a postat un story în care îi răspunde Oanei Roman în legătură cu acuzațiile pe care i le aduce.

ADVERTISEMENT

Actrița susține că atacul a fost adresat mamei, nu fiicei, așa cum s-a înțeles, și că niciun părinte nu ar trebui să-și expună atât de mult copilul în mediul online. Așa cum i-a obișnuit pe fani, Oana Zăvoranu nu a renunțat la limbajul “colorat” care o caracterizează.

“Ai auzit Peppa Pig ce zice lumea? Tupeistă infatuată, te-ai opărit toată și te-ai plâns, am auzit că ‘ți-am furat’ poza cu fi ta…nu ți-a furat nici p#%3a nimic că nu am ce să îți fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter…de ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? ipocrită obosită ce ești…mori să apari în orice și cu orice și ridici tu râtu la mine?… stai d#@&u în cocina ta că nu reprezinți NIMIC!

Vă expuneți copiii, nesimțitele d#@&u ce sunteți, faceți bani și cu ei poate fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii ‘privacy’…păi ei ar vrea dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei…hai treci la coteț!”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu îi răspunde Oanei Roman. Sursa foto: Instagram
Oana Zăvoranu îi răspunde Oanei Roman. Sursa foto: Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT