Life

Oana Roman și Raluca Pastramă, din nou prietene. Cum au fost surprinse cele două

Oana Roman și Raluca Pastramă, fosta soție a cântărețului Pepe, au trecut peste neînțelegerile din trecut. Cele două au fost prezente la același eveniment.
15.12.2021 | 17:37
Oana Roman si Raluca Pastrama din nou prietene Cum au fost surprinse cele doua
ADVERTISEMENT

Fiica fostului premier al României Petre Roman și frumoasa brunetă au căzut la pace, după ce în urmă cu aproximativ un an șatena o acuza pe cea din urmă de infidelitate.

Oana Roman i-a luat mereu partea lui Pepe, care îi este ca un frate de foarte mulți ani, însă acum cele două femei au ajuns la un consens și au mers la același eveniment.

ADVERTISEMENT

Mai exact, soția lui Marius Elisei este cea care a invitat-o pe Raluca Pastramă la o petrecere organizată într-o locație deținută de Brigitte Pastramă și partenerul ei, Florin.

Oana Roman și Raluca Pastramă s-au împăcat. Au apărut la același eveniment

Raluca Pastramă nu a venit singură, ci însoțită de cele două fete, Maria și Rosa. Fetițele s-au bucurat să petreacă timp alături de mama lor, dar și de alți copii.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a artistului Pepe a dat curs invitației și pentru că este rudă cu Florin Pastramă, omul de afaceri care este căsătorit în prezent cu Brigitte.

Frumoasa brunetă este foarte fericită cu alegerea făcută în urmă cu aproximativ un an, dovadă că se concentrează mai mult pe viața personală. Recent, a început să lucreze ca make-up artist.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, de partea lui Pepe în divorțul de Raluca Pastramă

„Am aflat, ca toată lumea, de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind.

El, fiind Rac, e un om mai introvertit. În momentul în care a făcut acest anunț, noi, cei din familie, am încercat să îl sprijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru.

ADVERTISEMENT

El nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles. Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat.

Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: «Raluca a fost cu unii la munte». Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat.

I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”, a declarat Oana Roman în urmă cu câteva luni, în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT