Oana Roman, șicanată în trafic: ”S-a băgat în față nebuna, se grăbește”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/09/2020, 17:48
Oana Roman, șicanată în trafic: ”S-a băgat în față nebuna, se grăbește”
Oana Roman, șicanată în trafic: ”S-a băgat în față nebuna, se grăbește”. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman obișnuiește să-și țină fanii la curent cu ultimele evenimente din viața ei, fie că este vorba de mondenități, fie că este vorba de alte aspecte ale vieții. Recent, fiica fostului premier al României, Petre Roman, a mărturisit că a avut parte de o experiență neplăcută în trafic.

Aflată la bariera din cartierul Pipera, vedeta a dezvăluit că o șoferiță i-a luat fața și chiar a înjurat-o, soția lui Marius Elisei fiind extrem de deranjată de lipsa de respect a acesteia, informează spynews.ro.

Scoasă din sărite, frumoasa șatenă a filmat întreaga scenă și a postat-o în mediul online. Oana Roman nu s-a sfiit să le arate celor care o urmăresc pe Instagram marca autoturismului, cât și numărul de înmatriculare.

Oana Roman, foc și pară, după ce i s-a tăiat calea în trafic

Deranjată de ipostaza în care a fost pusă, Oana Roman i-a adresat șoferiței un mesaj ironic, numind-o „șmecheră”. Din păcate, șoferiță nu a apucat să înainteze prea mult, traficul din zona respectivă fiind foarte aglomerat. Așa se face că intenția femeii nu a avut deloc rezultatul scontat.

Stăm la barieră la Pipera și domnișoara s-a băgat în față nebuna, se grăbește. Mai are puțin și trece peste barieră. M-a și înjurat. (…)

O să vă arăt și numărul de la mașină după ce se va băga în față foarte tare, în momentul în care se va ridica bariera. 

Cam asta e România, ne băgăm în față că n-avem timp și n-avem educație, bun simț și n-avem nimic. Nu a vrut ea să stea la coadă, a vrut ea să fie prima și să se bage, să-mi taie mie calea la barieră.

Ia uite, se grăbește, rău de tot. Bravo, fetiță, ești foarte șmecheră, ai ajuns departe băgându-te în față”, a spus Oana Roman pe InstaStory, acolo unde le-a arătat fanilor întregul eveniment din traficul bucureștean.

Vedeta se afla în mașină împreună cu fiica sa, incidentul având loc după ce și-a luat copilul de la școală. Ulterior, soția lui Marius Elisei a uitat de evenimentul neplăcut și a continuat drumul spre casă în liniște, în timp ce Isabela decupa cerculețe pentru un proiect.

Închide ×