Life

Oana Roman, sinceră despre viciile sale. Care este obiceiul nociv la care nu poate renunța

19.10.2020 | 15:01
Oana Roman sincera despre viciile sale Care este obiceiul nociv la care nu poate renunta
Oana Roman le-a vorbit foarte deschis fanilor despre viciile sale
ADVERTISEMENT

Oana Roman e una dintre cele mai apreciate vedete de la noi și a vorbit foarte sincer despre viciile sale. Vedeta s-a arătat foarte deschisă să le răspundă internauților despre un obicei nociv pe care îl are și-n prezent.

În vârstă de 44 de ani, șatena a organizat o sesiune de întrebări la nivelul rețelelor sociale și a fost mai deschisă ca oricând în ceea ce privește răspunsurile oferite.

ADVERTISEMENT

De curând, vedeta le-a arătat tuturor și cât de mult a slăbit, după ce a făcut eforturi foarte mari de a “topi” kilogramele în plus care o deranjau.

Oana Roman a mărturisit de ce obicei nociv nu poate scăpa

Oana Roman le-a răspuns sincer fanilor ei de pe Instagram, atunci când a fost întrebată ce vicii are. Soția lui Marius Elisei a povestit prin intermediul secțiunii de Stories de pe această rețea socială că până acum nu s-a putut lăsa de fumat. Aceasta speră însă că va putea face acest mare pas, în viitor.

ADVERTISEMENT

Șatena are apariții tot mai uluitoare în mediul virtual și a slăbit foarte mult în ultima perioadă. Pentru că arată și se simte mai bine ca oricând, Oana Roman s-a arătat tot mai deschisă unui stil de viață sănătos.

De aceea, le-a mărturisit tuturor, printr-un filmuleț din sesiunea ei de întrebări și răspunsuri de pe InstaStory, că vrea să se lase de fumat. Vedeta a recunoscut că nu a putut renunța la țigări foarte multă vreme. Dar și că în momentul de față fumatul reprezintă cel mai mare viciu al său.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, da. Și este singurul lucru de care nu reușesc să mă las încă, dar fac eforturi.”, susținut Oana Roman, într-o postare recentă pe Instagram.

Oana Roman, sinceră despre viciile sale. Care este obiceiul nociv la care nu poate renunța
Oana Roman a recunoscut pe Instagram că nu se poate lăsa de fumat

Vedeta a putut fi observată într-o jachetă din denim, fiind vorba cel mai probabil și despre o nouă piesă vestimentară lansată în magazinul ei de haine și care le-a făcut cu ochiul fanelor ei. În diverse alte postări, șatena a fost lăudată pentru aparițiile sale, dar și pentru modul în care s-a tonifiat.

ADVERTISEMENT

În mod îndrăzneț, aceasta a purtat și colanți din piele neagră, dar și foarte multe bluze sau rochii care o avantajau. O perioadă a evitat toate aceste stiluri de-a se afișa, din pricina kilogramelor în plus, însă acum se bucură foarte mult de reușitele sale.

ADVERTISEMENT