Life

Oana Roman, șocată după ce a fost jignită în aeroportul din Cipru. “Nu am mai pățit așa ceva niciodată”

Oana Roman a trecut prin cea mai urâtă experiență din viața sa. Angajații companiei aeriene au jignit-o cumplit.
04.11.2021 | 17:13
Oana Roman socata dupa ce a fost jignita in aeroportul din Cipru Nu am mai patit asa ceva niciodata
ADVERTISEMENT

Oana Roman a trecut prin momente pe care nu le va uita niciodată. Vedeta a decis să petreacă o scurtă vacanță alături de familia sa în Cipru. La întoarcerea în România a avut însă parte de un incident.

A fost jignită cumplit de câțiva angajați ai companiei aeriene.

Deocamdată, Oana Roman nu a povestit de la ce a pornit tot scandalul.

Oana Roman, șocată după ce a fost jignită în aeroportul din Cipru. “Nu am mai pățit așa ceva niciodată”

Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor au plecat într-o scurtă vacanță. Au ales ca destinație Cipru pentru a putea profita și de plajă. Aceasta a postat numeroase fotografii în care se vedea că este extrem de fericită.

ADVERTISEMENT

La plecarea spre România angajații companiei aeriene i-au stricat toată buna dispoziție. Problemele au apărut chiar înainte de a urca în avion. Oana Roman spune că nu s-a așteptat niciodată să fie tratată în acest fel.

“Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta.

ADVERTISEMENT

Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat  jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman nu-și revine din șoc

După primul mesaj postat, Oana Roman a revenit cu un altul. Deși trecuseră aproape 24 de ore de la incident era șocată și nu își putea reveni după experiența traumatizantă.

ADVERTISEMENT

“Neața, e totuși așa de bine acasă. Încerc să îmi revin după trezirea la realitate și șocul trăit aseară în aeroport și vă povestesc ce „frumos’ a fost la plecare”, a mai spus vedeta.

Oana Roman nu a spus deocamdată de la ce a pornit tot scandalul.

Oana Roman, vacanță de vis în Cipru

Oana Roman a postat în ultimele zile o mulțime de fotografii din Cipru. Vedeta a petrecut clipe de vis alături de Marius Elisei și fiica lor,  Izabela.

ADVERTISEMENT

“Suntem în Cipru cu mai mulți prieteni. Suntem o gașcă. Vremea este chiar foarte frumoasă. Deși se anunța ploaie, din fericire nu plouă. Sunt undeva la 25-26 de grade. Prețurile nu sunt foarte mici în perioada asta.

Apa este caldă, numai bună de baie. Ne-am bălăcit și astăzi, deși sunt valuri. Camerele sunt ca niște căsuțe, cu multă piatră”, a scris fiica lui Petre Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: