Life

Oana Roman, surprinsă cu adevărat de Marius Elisei. Cum a întâmpinat-o fostul soț

Oana Roman a fost surprinsă cu adevărat de Marius Elisei. Iată cum a așteptat-o fostul soț pe fiica lui Petre Roman.
09.08.2021 | 10:03
Oana Roman surprinsa cu adevarat de Marius Elisei Cum a intampinato fostul sot
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost surprinsă de Marius Elisei. Bărbatul i-a pregătit un adevărat răsfăț vedetei, care s-a bucurat de atenția venită din partea lui. Se pare că relația celor doi merge mai bine ca niciodată după ce s-au împăcat.

Fiica lui Petre Roman s-a separat de Marius Elisei la finalul anului trecut. Cei doi s-au împăcat în urmă cu câteva luni și par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, surprinsă cu adevărat de Marius Elisei. Cum a întâmpinat-o fostul soț

Oana Roman a fost surprinsă de partenerul ei de viață. Marius Elisei și-a impresionat fosta soție și a trecut la cratiță pentru a o răsfăța. Se pare că lucrurile merg foarte bine între ei de când au decis să se împace.

Marius Elisei face orice pentru a-i demonstra fostei lui soții că încă o iubește foarte mult și se comportă exemplar cu ea. Astfel, bărbatul a decis să o ajute la treburile casnice și a decis să se ocupe el de mâncare.

ADVERTISEMENT

Acesta a așteptat-o cu masa pusă pe iubita lui, care a postat pe rețelele de socializare. Oana Roman a ținut să le arate și urmăritorilor cât de atent a fost Marius Elisei, care a pregătit ciorbă și clătite. Nu doar cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de masă, ci și invitații lor.

„A făcut ciorbă și clătite. Și avem și invitați! Duminică frumoasă”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei
Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei. Sursa foto: Instagram

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat în urmă cu câteva luni și sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi nu se mai ascund și își declară sentimentele unul pentru celălalt de fiecare dată când au ocazia.

Recent, Marius Elisei i-a făcut o declarație de dragoste iubitei lui prin intermediul unei rețele sociale.

ADVERTISEMENT

„Vreau să te protejez de toate necazurile, de toate adversitățile, de toate problemele. Vreau să fii fericită, să fim fericiți împreună. Te iubesc!”, a scris acesta

Fetița lor, Isa, este cea mai fericită datorită faptului că părinții eu s-au împăcat și acum locuiesc din nou împreună, exact ca o familie adevărată.

Cei doi au semnat actele de divorț la începutul acestui an, însă separarea lor a durat câteva luni, pentru că au ajuns la sentimente chiar mai bune decât înainte.

ADVERTISEMENT