Life

Oana Roman, surpriză de proporții pentru fani. Imaginea cu care i-a lăsat fără cuvinte, chiar de 8 Martie

08.03.2021 | 13:11
Oana Roman surpriza de proportii pentru fani Imaginea cu care ia lasat fara cuvinte chiar de 8 Martie
ADVERTISEMENT

Chiar dacă vremurile tulburi pe care le trăim o împiedică să le aducă aproape pentru a sărbători așa cum se cuvine ziua de 8 Martie, gândurile Oanei Roman se îndreaptă către toate femeile din familia sa.

Din acest motiv, a ținut să facă publică pe rețelele de socializare ceea ce, potrivit spuselor sale, este „singura poză” în care apare alături de mama Mioara, sora Catinca și, bineînțeles, nepoata Calina.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, o ipostază atât de frumoasă nu putea să treacă neobservată, chiar dacă vedeta are de gând să restricționeze comentariile, din dorința de a elimina odată pentru totdeauna energiile negative care i-au invadat spațiul virtual.

Oana Roman și-a impresionat fanii cu o fotografie unică alături de familie

Este singura poză pe care o am în care suntem toate femeile din familie! 3 generații împreună.

ADVERTISEMENT

La mulți ani tuturor femeilor, ele sunt viață pentru ca doar ele dau viață. @rcatinca @calinanicolle ????❤”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei, iar fanii au reacționat imediat.

La mulți ani cu sănătate ,bucurii și împliniri!!!”, „La Mulți Ani, femei frumoase”, „Gânduri bune – Zi minunată sa fie!”, „Să aveți sănătate multă și Binecuvântare!!”, „Să fiți sănătoase și să vă bucurați una de alta!”, „La mulți ani frumoși și sănătoși!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Din cauza energiilor negative, fiica fostului premier al României ia, însă, foarte serios în calcul să blocheze comentariile pe rețelele de socializare. De altfel, i-a și anunțat pe fani cu privire la această posibilitate.

Pentru că elementele negative nu trebuie să mai existe pe pagina mea, ca să fie doar oameni frumoși și buni, nicio poză pe care o voi posta nu mai avea avea opțiunea de a comenta.

ADVERTISEMENT

Astfel încât cine vrea să-mi scrie să-mi dea un mesaj și în așa fel se vor mai liniști lucrurile puțin. Asta e singura variantă pe care am găsit-o ca să nu mai dau acces oamenilor cu energii negative să poată scrie la mine pe pagină”, a transmis Oana Roman.

ADVERTISEMENT
Tags: