Life

Oana Roman, taxată dur de Oana Zăvoranu după ce s-a aflat că își cumpără haine de la tarabă: “Influencera de la Sorbona”

Oana Zăvoranu nu s-a abținut și a taxat-o rapid pe Oana Roman după ce a aflat de unde își cumpără aceasta haine.
04.08.2021 | 11:01
Oana Roman taxata dur de Oana Zavoranu dupa ce sa aflat ca isi cumpara haine de la taraba Influencera de la Sorbona
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost surprinsă în urmă cu câteva zile într-un centru comercial de la periferia Capitalei. Vedeta, însoțită de Marius Elisei a luat mai multe articole vestimentare.

Oana Zăvăranu a reacționat imediat după ce a văzut imaginile.

Oana Roman, taxată dur de Oana Zăvoranu după ce s-a aflat că își cumpără haine de la tarabă: “Influencera de la Sorbona”

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a fost surprinsă cumpărând haine dintr-un complex comercial de la periferia Bucureștiului, de unde de regulă nu prea poți cumpăra la bucată.

ADVERTISEMENT

În cazul în care dorești să iei un articol, ești forțat să cumperi un set întreg. Este cunoscut faptul că vedeta are o afacere cu haine pe care o promovează zilnic pe rețelele de socializare, iar unele modele prezentate ar părea că seamănă cu cele de la tarabele unde a fost văzută.

Oana Zăvoranu a taxat-o imediat după ce a văzut imaginile.

“Haine la kilogram, neamule! Nuuu, nu se poate așa ceva. Și noi care credeam că le face prin vreun atelier de 5 stele din Italia, în colaborare cu Giorgio Armani. Hai la haine de la ”laifstail”, influencera de la Sorbona. Gâșteleee!”, a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Mesaj
Mesajul postat de Oana Zăvăranu

Oana Roman și Oana Zăvoranu au ajuns în fața judecătorilor

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată anul trecut de mai multe vedete pe care le-a criticat pe rețelele de socializare. Este vorba despre Oana Roman, Adelina Pestrițu și Cristina Ich.

Acestea au evitat mereu să-i răspundă la comentarii și au decis să meargă în instanță. Cele trei și-au angajat un avocat care ar fi costat aproximativ 3.500 de euro.

ADVERTISEMENT

“Querida” nu s-a speriat absolut deloc și a spus că are de gând să lupte până la capăt. Zăvoranu este deranjată de faptul că foarte multe vedete promovează intens articole pe care nici măcar nu le testează.

După mai multe luni, fiica lui Petre Roman a anunțat că a câștigat procesul.

“Doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea”, mărturisea Oana Roman.

ADVERTISEMENT