ADVERTISEMENT
Life

Oana Roman, un nou anunț îngrijorător despre mama ei, internată în spital: „Este foarte complicat”

Autor: Dan Suta | 19.01.2021 | 16:10
Oana Roman, un nou anunț îngrijorător despre mama ei, internată în spital: „Este foarte complicat”
Oana Roman a anunțat că mama ei va fi operată pe 20 ianuarie și este extrem de îngrijorată. Foto: captură Kanal D/ Acasă TV

Oana Roman este îngrijorată în această perioadă din cauza stării de sănătate a mamei sale, despre care a dezvăluit recent că suferă de Parkinson.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune a fost întrebată de fanii ei de pe Instagram cum se mai simte Mioara Roman, iar vedeta a spus că e în continuare sub supraveghere medicală, iar miercuri, adică mâine, pe 20 ianuarie, urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

Oana Roman a susținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastory din mașina ei și a încercat să le satisfacă tuturor urmăritorilor de pe Instagram curiozitățile pe care le au la adresa ei.

Oana Roman, îngrijorată pentru mama ei: „Este foarte complicat”

Una dintre nenumăratele întrebări primite de Oana a fost despre mama ei, care a ajuns de curând la spital și despre care vedeta a mărturisit într-o emisiune de la Kanal D că are o stare de sănătate destul de fluctuantă și îi este teamă să o piardă.

ADVERTISEMENT

„Mama este în continuare la spital pentru că miercuri va suferi o intervenție laparoscopică, pentru a i se îndepărta niște caliculi biliari. Sunt ușor stresată pentru că nu pot să mă duc să o văd, pentru că e singură acolo și este foarte complicat”, a spus cu vocea căzută Oana întrebată cu se mai simte mama ei.

Starea Mioarei Roman s-a degradat în ultima vreme

Fosta realizatoare de televiziune a povestit despre momentele cumplite prin care trece în ultima perioadă a vieții sale cu mama ei în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” de pe 4 ianuarie.

Acolo, Oana a spus că mama ei de nerecunoscut, că starea ei fizică s-a degradat din cauza bolilor pe care le are, una dintre ele fiind Parkinsonul.

ADVERTISEMENT

„Am avut episoade din ce în ce mai des cu ea în ultima vreme. Chiar și zilele astea i-a fost rău. Deși noi avem un abonament la un spital privat, și acolo sunt condiții foarte stricte. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, n-o recunoști și e foarte greu. A schimbat-o boala.

Din păcate, e foarte greu. Știi cum e, trebuie să fac tot ce pot pentru ea până s-o putea. Mi-e teamă. La ea a fost brusc. Lucrurile au evoluat foarte repede”, a declarat Oana Roman cu lacrimi în ochi în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!