Life

Oana Roman, vacanță departe de agitația din Capitală. Unde a plecat vedeta

Oana Roman s-a bucurat de câteva zile de distracție alături de cei dragi, iar acum a plecat într-un concediu cu familia. Vedeta este însoțită de Marius Elisei și fiica lor, Izabela.
22.04.2022 | 20:18
Oana Roman vacanta departe de agitatia din Capitala Unde a plecat vedeta
ADVERTISEMENT

Cunoscuta influenceriță a ales de această dată o vacanță în țara noastră, departe de agitația din Capitală. Șatena a dezvăluit cum a fost drumul până a ajuns la destinația finală, care a cucerit-o încă din primele minute.

Oana Roman, concediu în liniște, departe de București: ”Este un loc unde mă încarc pozitiv”

Oana Roman a ales o vacanță departe de agitația de zilele acestea din București, când toată lumea este concentrată pe cumpărăturile de Paște. Fiica fostului premier al României, Petre Roman, a arătat tuturor unde a plecat în concediu.

ADVERTISEMENT

„Aproape 4 ore de la Pitești la Târgu Jiu. Am ajuns cu bine, dar a fost un drum extrem de lung, cu numeroase ore în trafic.

Liniște și pace. Este un loc în care chiar mă încarc pozitiv și mă odihnesc. Ascultați sunetul apei. Este paradis aici. Tocmai au tuns iarba. Nu vă pot descrie mirosul incredibil combinat cu sunetul apei din râu și cântecul păsărelelor. 

ADVERTISEMENT

Este aproape divin. Trebuie să învățăm să ne bucurăm de lucruri micile, dar atât de importante pentru suflet. Se pregătesc cozonacii. Prietena mea gospodină, frământă coca”, a mărturisit Oana Roman pe pagina de Instagram.

Oana Roman, imagini din vacanță
Oana Roman, imagini din vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Oana Roman, vacanță pe meleagurile românești

Fiica lui Petre Roman a distribuit mai multe imagini și filmări din satul Curpen, județul Gorj, unde gospodinele s-au apucat de pregătirea cozonacilor pentru masa de Paște. Vedeta s-a plimbat și s-a bucurat de aerul curat.

ADVERTISEMENT

Oana Roman este încântată de satul așezat pe firul apei Șușița, unde s-a cazat într-o cabană de vis. Șatena s-a fotografiat în fața șemineului din locație, dar și în timp ce se bucură de timpul petrecut în natură.

Cazarea într-o pensiune din satul gorjean începe de la 15o de lei pe noapte și poate urca până la suma de 500 de lei, adică prețurile sunt foarte accesibile pentru cei care vor să viziteze zona.

ADVERTISEMENT