Life

Oana Sârbu, în doliu. Actrița din „Liceenii” și-a pierdut tatăl: „Dacă aveai încă un pic de răbdare”

Oana Sârbu este în doliu. Tatăl actriței din filmul „Liceenii” s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.
27.12.2021 | 13:30
Oana Sarbu in doliu Actrita din Liceenii sia pierdut tatal Daca aveai inca un pic de rabdare
Oana Sârbu, în doliu. Actrița din „Liceenii” și-a pierdut tatăl. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Sârbu este în doliu după ce și-a pierdut tatăl, Romulus Sârbu. Actrița este îndurerată după pierderea suferită chiar în preajma Crăciunului.

Actrița din „Liceenii” a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Familia artistei, dar și cunoscuții acesteia sunt îndurerați după această veste tragică.

ADVERTISEMENT

Romulus Sârbu avea 86 de ani și a jucat pe scenă alături de fiica sa de câteva ori. A fost un actor renumit de pantomimă și balerin teatrul de revistă ,,Constantin Tănase” în anul 1950.

Oana Sârbu este în doliu. Tatăl actriței a murit

Oana Sârbu a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, dându-le astfel fanilor vestea tristă. Actrița și cântăreața este devastată și traversează o perioadă grea.

ADVERTISEMENT

Vedeta avea o relație specială cu părintele ei, pe care îl considera cel mai bun prieten. Cei doi au apărut pe scenă în cadrul mai multor spectacole de teatru. Romulus Sîrbu a susținut-o întotdeauna pe fiica lui în cariera de actriță.

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții li trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare.”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Oana Sârbu
Oana Sârbu și-a pierdut tatăl. Sursa foto: Facebook

Romulus Sârbu a participat la numeroase spectacole din România, dar și din străinătate. A apărut în piese precum „Primul spectacol” (1952), „Ca la revistă” (1963) sau „Revista dragostei” (1965).

În 1968 a primit distincția Ordinul Meritul Cultural. A primit, de asemenea, și Diplomă de Onoare oferită de Ministerul Culturii din Cairo, Egipt.

ADVERTISEMENT

Actrița și-a pierdut și mama

Din păcate, Oana Sârbu a avut parte de multe vești proaste în ultimul an.  Actrița din celebrul film „Liceenii” și-a pierdut și mama în 2020, care a decedat la vârsta de 87 de ani.

„Am rămas doar cu tata. Anul trecut a măturat un val de oameni dragi din familia mea, toţi trecuţi de a doua tinereţe. Am rămas doar ramura tânără din familia noastră. Eu am fost foarte apropiată de ai mei pe tot parcursul vieţii.

Am fost extrem de legată de ei chiar dacă tata nu ar fi vrut să fac meseria asta. Ştia cât de greu este. Dar asta nu m-a împiedicat să nu am o relaţie foarte bună cu ei.

Eu şi cu fratele meu am încercat să le umplem sufletele cu bucurie.  Am încercat să o pun pe picioare pe mama, dar nu s-a mai putut. Se apropia de 87 de ani.

Eu nu pot să vorbesc despre mama pentru că emoţia este atât de mare că nu mă mai pot controla şi ar însemna să o dau în zona mult prea sensibilă a vieţii, iar acum am nevoie să fiu foarte puternică.”, a declarat Oana Sârbu la emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

 

ADVERTISEMENT