Life

Oana Sârbu împlineşte 54 de ani. În ce relaţii a rămas cu bărbatul cu care a fost căsătorită

Oana Sârbu împlinește 54 de ani pe 13 mai 2022. În ce relații a rămas cântăreața cu bărbatul cu care a fost căsătorită în urmă cu mai bine de 30 de ani, Virgil Popescu?
13.05.2022 | 08:12
Oana Sarbu implineste 54 de ani In ce relatii a ramas cu barbatul cu care a fost casatorita
Oana Sârbu împlineşte 54 de ani. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Sârbu împlinește 54 de ani pe 13 mai 2022 și a devenit cunoscută în 1986, atunci când s-a lansat celebrul film Liceenii, unde a interpretat-o pe Dana. Artista este discretă în privința relațiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. A fost căsătorită o singură dată.

Cu cine a fost căsătorită Oana Sârbu şi de ce a divorţat

Actrița din filmul Liceenii (1986) a fost întotdeauna discretă în legătură cu viața personală, mai ales cu bărbații cu care s-a iubit în trecut.

ADVERTISEMENT

Oana Sârbu a fost căsătorită timp de patru ani cu Virgil Popescu, un cunoscut compozitor. Și-au unit destinele în 1989, atunci când artista avea doar 21 de ani, însă mariajul lor nu a rezistat.

Cei doi au păstrat o relație bună, fostul soț fiind cel care a compus unele dintre piesele interpretate de artistă.

ADVERTISEMENT

Între ei era o diferență de 13 ani, dar acest detaliu nu a stat în calea iubirii lor, la vremea respectivă. Cu toate acestea, familia artistei nu era de acord ca cei doi să-și oficializeze relația.

“Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței. Îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau. Era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi.

ADVERTISEMENT

Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună. Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare.”, a povestit Oana Sârbu la Vorbește lumea.

Ce relaţii celebre a avut Oana Sârbu

Este cunoscut faptul că Oana Sârbu a avut o relație cu Robert Turcescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Fostul candidat la Primăria Capitalei și îndrăgita cântăreață au fost împreună timp de zece ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi au încheiat relația în 2014, dar amândoi au fost discreți și nu au vorbit despre motivele care au dus la despărțire. Prezentatorul de la B1 TV este cel care a confirmat despărțirea de actriță, în urmă cu opt ani. Cei mai mulți se așteptau la o nuntă între cei doi, însă lucrurile nu au mers prea bine.

Invitat în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Robert Turcescu a preferat să nu ofere foarte multe detalii despre fosta lui relație. Jurnalistul își respectă soția, dar și pe Oana Sârbu. Povestea lor de dragoste este “un capitol închis” pentru acesta.

“Cred că există părți în intimitatea oricărui individ care trebuie lăsate acolo unde sunt, uneori în uitare, alteori în rândul amintirilor plăcute sau mai puțin plăcute. E mai bine așa pentru toată lumea. Nu e un refuz.”, a declarat acesta la Kanal D.

În 2009, Oana Sârbu a luat o decizie radicală și l-a adoptat pe Alexandru, care are 13 ani în prezent. Cântăreața este mândră de fiul ei, căruia i se dedică în totalitate.

A avut Oana Sârbu o relaţie cu Ştefan Bănică Jr?

Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu au format un cuplu în celebrul film Liceenii, lansat în 1986. Cei doi le-au dat viață personajelor Dana și Mihai, care au trăit o frumoasă poveste de dragoste adolescentină. Românii au fost cuceriți de prestația lor.

Mulți s-au întrebat dacă Oana Sârbu și juratul de la X Factor au avut o relație și în viața reală. La un moment dat, Oana Sârbu a declarat că nu era îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. atunci când au filmat pentru Liceenii.

Vedetei îi plăcea atunci de Laurențiu Cazan, care era cu zece ani mai în vârstă decât ea. Muzicianul era idolul Oanei Sârbu și al multor fete de vârsta ei, în perioada liceului, după cum a declarat pentru Libertatea, acum câțiva ani.

În plus, celebrul cântăreț era împreună cu Cesonia Postelnicu, o altă actriță din distribuția filmului care a încântat zeci de generații de români.

În prezent, Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr. sunt în relații bune, la mai bine de trei decenii de când au jucat în Liceenii. Cei doi au urcat pe scenă împreună de-a lungul timpului și colaborează atunci când au ocazia.

ADVERTISEMENT