Life

Oana Sârbu și Ștefan Bănică, reuniune specială de Crăciun. Fanii Liceenii au fost încântați

26.12.2020 | 17:48
Oana Sarbu si Stefan Banica reuniune speciala de Craciun Fanii Liceenii au fost incantati
Oana Sârbu și Ștefan Bănică, reuniune specială de Crăciun. Fanii Liceenii au fost încântați. Sursa foto: romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Oana Sârbu a făcut o reuniune specială cu Ștefan Bănică Jr., partenerul ei din filmul „Liceeni”, care a marcat o întreagă generație de români. Cei doi au apărut în emisiunea specială de Crăciun a celebrului cântăreț.

Ștefan Bănică Jr. a respectat tradiția și a realizat emisiunea „Acasă de Crăciun”, însă diferită de restul anilor. În loc să fie pe scenă, artistul a făcut totul pe micile ecrane, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Oana Sârbu a fost doar una dintre vedetele invitate în cadrul show-ului, care a făcut senzație împreună cu juratul de la „X Factor”. A fost al 19-lea an consecutiv în care fanii lui Ștefan Bănică Jr. l-au putut vedea pe „scenă” de sărbători.

Oana Sârbu și Ștefan Bănică, reuniune specială de Crăciun. Fanii Liceenii au fost încântați

Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu au pregătit o adevărată surpriză pentru fanii celebrului film „Liceenii” (1986). Cei doi s-au reunit cu ocazia sărbătorilor în cadrul show-ul oferit anual de cântăreț. De data aceasta, lucrurile s-ar desfășurat altfel, în mediul online și pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Oana Sârbu a purtat o rochie lungă și neagră cu dantelă și l-a surprins pe fostul ei coleg de platou cu un cadou neașteptat. Actrița i-a oferit un accesoriu pe care l-a purtat în celebra producție a lui Nicolae Corjos, celebra bentiță.

Nici artistul nu a uitat de cadou și i-a dăruit bunei sale prietene o fotografie în care ăși interpretează personajul îndrăgit, pe Dana. Cei doi și-au amintit de momentul în care au interpretat pe scenă cântecul generației lor, „Ani de liceu”.

ADVERTISEMENT
Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu, reuniune de Crăciun
Ștefan Bănică Jr. și Oana Sârbu, reuniune de Crăciun. Sursa foto: captură video Antena 1

Oana Sârbu i-a mărturisit că lucrul care îi place cel mai mult la Ștefan Bănică este faptul că și-a păstrat relațiile de prietenie pe care le avea și înainte să ajungă cunoscut. „Știi ce-mi place cel mai mult la tine? Nu știu dacă ți-am spus vreodată. Faptul că ți-ai păstrat aceeași prieteni de la începutul carierei tale și până acum, ceea ce este un lucru rar”, a declarat artista.

Ștefan Bănică Jr., cadou pentru fani

Juratul de la „X Factor” a avut grijă să le ofere fanilor un „cadou”, din moment ce anul acesta nu a mai avut posibilitatea de a cânta pe scena deschisă, așa cum face de aproape două decenii de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„Crăciunul nu se amână niciodată și mi se pare cu atât mai important anul acesta să nu uităm de tradiții si de normalitate. În felul asta, răspund miilor de mesaje în care m-ați întrebat dacă există vreo șansă să ne întâlnim la concertele de Crăciun în acest an”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT