Life

Viorel Lis a împlinit 78 de ani și a petrecut cu Oana: ”Îmi trăiesc viața (…) Mă mai duc la cazinouri”

Viorel Lis a împlinit 79 de ani și, după ce i-a mulțumit Oanei că are grijă de el, fostul edil al Capitalei a vorbit, cu umor, despre cum își petrece timpul odată ce a ajuns la venerabila sa vârstă.
19.02.2022 | 17:11
Viorel Lis a implinit 78 de ani si a petrecut cu Oana Imi traiesc viata  Ma mai duc la cazinouri
Viorel Lis a împlinit 79 de ani, iar alături de el a fost, ca de obicei, Oana, soția lui Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a ajuns la 78 de ani. Și, dovedind că are un simț al umorului bine dezvoltat, a vorbit despre cum își trpiește el viața alături de Oana, soția lui, căreia nu a uitat să îi mulțumească pentru toate sacrificiile pe care le face pentru el.

Viorel Lis a împlinit 78 de ani: ”Dacă nu era Oana nu prea mai eram eu”

Ajuns la 78 de ani, după ce a trecut, în ultimii ani, prin situații critice cu sănătatea, Viorel Lis îi este recunoscător soției sale că l-a îngrijit în fiecare moment și că îi este și acum alături.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu era Oana nu prea mai eram eu, m-a salvat de multe ori. Dacă o persoană stă lângă tine și când ești bolnav rău, adică aveam COVID și era foarte periculos, începuse să-mi mănânce din plămâni, ea a venit și a stat cu mine, a dormit cu mine ca să aibă grijă.

Asta înseamnă atașament total, nu cred că am avut vreodată o altă persoană așa în afară de părinți”, a spus Viorel Lis într-o intervenție televizată la Antena Stars, cu ocazia zilei sale de naștere.

ADVERTISEMENT

Și, cu umor, fostul edil al Capitalei a explicat că aniversarea celor 79 de ani nu este neapărat un moment fericit, dar că, și acum, vrea să se bucure de boemia care i-a adus celebritatea și în lumea mondenă.

”Eu nu mai aștept ziua mea de naștere așa de fericit pentru că e o vârstă înaintată și nu știi când se sfârșește viața.  E bine că pot să vorbesc, când stau în pat nu mă doare nimic, când mă ridic, mă dor picioarele. Îmi trăiesc viața, stau, mă uit la televizor, la filme, la meciuri, joc la pariuri, mă mai duc și cazinouri o dată sau de două ori, îmi ocup timpul”, a explicat Viorel Lis.

ADVERTISEMENT

Viorel Lis, libertatea totală pentru Oana

Oana Lis pare să se amuze și ea în mod deosebit pe seama vârstei împlinite de soțul ei. Și, după ce a anunțat că Viorel Lis își dorea o pereche de pijamale de la ea, Oana a dezvăluit și ce replică a primit de la soțul ei.

”L-am întrebat pe Vio cum e la 78 ani! A zis că e mișto rău!!! A zis că în afară de probleme cu inima, cu spatele, cu picioarele, cu circulația, cu diabetul, cu splina, cu epilepsia, în rest e bine!!!”, a spus Oana Lis pe conturile sale de socializare.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, cum diferența de vârstă dintre el și Oana este mare, Viorel Lis recunoaște că i-a oferit soției sale libertate totală. ”Eu vreau să-și facă toate poftele, eu nu-i țin cont unde se duce”, a mai zis Viorel Lis la Antena Stars.

Viorel Lis trăiește dintr-o pensie de 4.500 de lei! Ce moștenire îi lasă Oanei, soția lui

Viorel Lis, fost primar al Capitalei, are o pensie de 4.500 de lei lunar. Conform informațiilor FANATIK, fostul edil al Capitalei  trăiește în prezent dintr-o pensie de 3.500 de lei, la care se adaugă o indemnizație de 1.000 de lei pentru că are certificat de revoluționar.

Din păcate pentru el, a ratat ocazia să depună actele necesare pentru a primi pensie din postura de revoluționar cu rol determinant în 1989, ceea ce i-ar fi mărit substanțial veniturile. ”Nici nu știu, s-a dat sentința? A respins Curtea de Apel? Nu știam. Oricum, e o porcărie, eu am întârziat cu depunerea dosarului, pentru că am fost bolnav. (…)

Cum să ajung în instanță, când eu nici nu mai pot să merg? Mă ridic din pat, dar nu mă pot deplasa decât dacă mă țin de cineva”, spunea pentru FANATIK, Viorel Lis care preciza totodată că o mare parte din bani îi cheltuiește pe medicamente.

Cu toate acestea, cu ceva timp în urmă, Viorel Lis a recunoscut că a făcut toate demersurile necesare pentru ca Oana, soție lui, să beneficieze de o moștenire serioasă atunci când el se va stinge din viață și că îi va lăsa terenurile pe care le are el.

”Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit. Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a dezvăluit Viorel Lis într-o emisiune de televiziune.

ADVERTISEMENT