Life

Oana şi Viorel Lis, infectaţi cu COVID. Primele declaraţii ale fostului primar al Capitalei şi ale soţiei sale – Update

Oana și Viorel Lis sunt infectați cu COVID-19. Au apărut primele informații despre starea de sănătate a fostului edil, dar și a partenerei sale de viață.
13.11.2021 | 20:59
Oana si Viorel Lis infectati cu COVID Primele declaratii ale fostului primar al Capitalei si ale sotiei sale  Update
ADVERTISEMENT
13-11-2021
19:01

Oana Lis: Vă rog să ne ţineţi pumnii

Oana Lis a avut o primă reacţie după ce s-a aflat că atât ea cât şi soţul ei au fost infectaţi cu coronavirus.

“Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi covid, Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare”, a scris aceasta pe contul de Facebook

13-11-2021
12:14

Viorel Lis: Sunt terminat la plămâni

Viorel Lis a vorbit la Antena Stars despre starea sa de sănătate după ce a fost diagnosticat cu COVID. El a precizat că este internat, în vreme ce soţia sa, Oana, se tratează de acasă.

“Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine”, a spus Lis.

Oana și Viorel Lis sunt infectați cu COVID-19. Fostul primar al Capitalei ar fi ajuns la spital, unde primește un tratament pentru infecția cu virusul SARS – CoV – 2.

Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate, astfel că ultimul an a fost greu pentru acesta, dar și pentru Oana Lis. Fostul edil a petrecut mai mult timp acasă în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Oana şi Viorel Lis, infectaţi cu COVID. Primele informații despre starea celor doi

Oana și Viorel Lis au fost diagnosticați cu COVID-19. Cei doi ar fi ajuns la Institutul de Boli Infecțioase „Mate Balș”, potrivit gândul.ro.

Fostul primar ar fi fost internat la spital și ar avea plămânii afectați în proporție de 5%, conform aceleiași surse. Viorel Lis este letargic, iar medicii i-ar administra remdesivir.

ADVERTISEMENT

Soția fostului edil al Capitalei se află acasă, unde urmează un tratament pentru infecția cu coronavirus.

Viorel Lis a fost vaccinat anti-COVID în primăvară, cu serul de la Pfizer.

Oana Lis, despre problemele de sănătate ale soțului ei

În urmă cu câteva luni, Oana Lis a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis. Soția fostului primar spunea, în cadrul unei emisiuni, că acesta a fost afectat de sedentarism din cauza faptului că a petrecut foarte mult timp în casă în ultimul an.

ADVERTISEMENT

Sedentarismul i-a afectat lui Viorel Lis problemele pe care le avea deja, după cum a dezvăluit soția lui. Aceasta spunea, în septembrie, că partenerul ei nu mai poate merge bine.

„Se plimbă săracul prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi.

ADVERTISEMENT

Nu mai poate să mai meargă bine din cauza sedentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Acum câteva luni, fostul edil a suferit o operație de colecist. Medicii au spus că acesta nu mai avea șanse la viață dacă nu s-ar fi intervenit în scurt timp.

Oana Lis s-a asigurat întotdeauna că soțului ei îi este bine și a fost alături de el în tot acest timp. Blondina a avut grijă ca fostul edil să primească cele mai bune tratamente pentru problemele sale.

ADVERTISEMENT