Life

Oana Sîrbu, apariție neașteptată alături de Adrian Minune. Fanii actriței au reacționat instant

Oana Sîrbu a distribuit o imagine în care apare în compania lui Adrian Minune. Ipostaza în care apare cei doi artiști le-a dat de gândit celor din social media.
19.05.2022 | 20:03
Oana Sirbu aparitie neasteptata alaturi de Adrian Minune Fanii actritei au reactionat instant
Oana Sîrbu, poză alături de Adrian Minune. Cum s-au fotografiat cei doi artiști. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță din Liceenii a avut parte de o apariție neașteptată alături de celebrul cântăreț de muzică de petrecere. Întâlnirea acestora nu a fost trecută cu vederea de fani, care au lăsat imediat comentarii.

Oana Sîrbu, poză alături de Adrian Minune. Cum s-au fotografiat cei doi artiști

Oana Sîrbu s-a pozat în brațele lui Adrian Minune și nu a păstrat imaginea numai pentru sine, ci a împărtășit-o cu toată lumea. Vedeta nu se aștepta la valul de hate care avea să urmeze la scurt timp după publicare.

ADVERTISEMENT

„Și MINUNE(A) s-a-ntâmplat! Bucuria revederii cu un har nemărginit”, a fost mesajul transmis de actriță, pe pagina de Facebook.

Artista a fost aspru criticată pentru prietenia cu celebrul manelist, cu care s-a bucurat să se vadă după o perioadă lungă. Oana Sîrbu îl apreciază pe Adrian Minune, doar că oamenii nu văd cu ochi buni această prietenie.

ADVERTISEMENT

„Cât ai decăzut Oana, păcat!”, „Oana, tu nu te respecți chiar deloc”, „Nu pot să cred!”, „O fi, dar parcă alte așteptări aveam de la Oana Sîrbu”, „Nu mă așteptam la așa ceva” sau „Trist, dacă asta simțit”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Oana Sîrbu, laude la adresa lui Adrian Minune

Oana Sîrbu nu-l vorbește de bine pentru prima oară pe Adrian Minune. Actrița a avut cuvinte de laudă și în trecut la adresa cântărețului de muzică de petrecere, care la un moment dat a fost invitat în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT

„Îmi place de Adrian Minune, este genial, m-a impresionat când l-am avut invitat în emisiunea mea, e foarte talentat. Are un șarm deosebit și mare lipici la fete și la copii”, spunea cântăreața în urmă cu ceva timp, scrie wowbiz.ro.

De atunci vedeta și artistul au rămas foarte apropiați, dovadă că au o prietenie care durează de ceva vreme. În plus, manelistul are la rândul său aprecieri pentru actrița cu care ar fi vrut o colaborare muzicală.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine Oana rămâne adolescenta sensibilă care mi-a căzut cu tron atunci când am văzut-o în Liceenii”, declara Adrian Minune la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT
Tags: