Life

Oana Sîrbu, ca o puștoiacă la 54 de ani. Mulți au rugat-o să dezvăluie ce face de arată atât de bine și abia a recunoscut

Oana Sîrbu este în formă maximă la vârsta de 54 de ani, actrița din filmul Liceenii precizând cum are grijă de aspectul fizic și de siluetă. Ce face vedeta.
04.08.2022 | 11:25
Oana Sirbu ca o pustoiaca la 54 de ani Multi au rugato sa dezvaluie ce face de arata atat de bine si abia a recunoscut
Oana Sîrbu, în formă maximă la 54 de ani. Ce face actrița pentru siluetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta poate fi confundată foarte ușor cu o puștoaică. Mulți au rugat-o să dezvăluie cum reușește să arate atât de bine și abia acum a recunoscut. Șatena are câteva secrete pe care se bazează, dar și gena o ajută enorm.

Oana Sîrbu, în formă maximă la 54 de ani. Ce face actrița pentru siluetă

Oana Sîrbu face furori în continuare și este o prezență foarte plăcută de internauții care sunt curioși să știe ce face pentru o siluetă impecabilă la 54 de ani. Cântăreața nu depune eforturi mari pentru a arăta senzațional.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce să spun… Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi.

Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”, a spus actrița în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Oana Sîrbu, atentă la momentele de relaxare

Oana Sîrbu a povestit cum se răsfață și care sunt pasiunile pe care le are. Vedeta e foarte atentă la momentele de relaxare și la viața personală, în afara camerelor de luat vederi găsindu-și liniștea în muzică.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță ascultă orice orice gen de muzică bună și încearcă să descopere lucruri noi despre propria persoană. Cântăreața face stretching în fiecare dimineață, sport care o ajută să fie în formă și să aibă energie.

Mișcarea durează aproximativ 20 de minute în fiecare zi, Oana Sîrbu precizând că folosește numai creme de calitate și încearcă să se ferească de razele soarelui.

ADVERTISEMENT

În plus, actrița din filmul Liceenii este atentă la alimentație și la grăsimile bune, chiar dacă spune că nu face nimic deosebit.

ADVERTISEMENT
Tags: