Life

Ce fac Oana și Viorel Lis după ce au scăpat de COVID. Planurile cuplului pentru Crăciun și Anul Nou

Oana și Viorel Lis și-au făcut planurile pentru sărbătorile de iarnă, după ce au scăpat de Covid Și-ar dori să meargă la munte, dar este prea scump.
13.12.2021 | 18:55
Ce fac Oana si Viorel Lis dupa ce au scapat de COVID Planurile cuplului pentru Craciun si Anul Nou
ADVERTISEMENT

Oana și Viorel Lis au trecut peste momentele grele din ultima perioadă.

Au petrecut mai multe zile în spital, după ce au fost infectați cu Covid-19, iar acum se recuperează.

Soția fostului primar a dezvăluit faptul că și-ar dori să petreacă sărbătorile de iarnă la munte, dar prețurile sunt prea mari.

ADVERTISEMENT

Ce fac Oana și Viorel Lis după ce au scăpat de COVID. Planurile cuplului pentru Crăciun și Anul Nou

Oana și Viorel Lis au trecut prin clipe dificile. Au stat în spital mai multe zile după ce au fost infectați cu Covid-19. Oana Lis a dezvăluit că boala a lăsat unele urme. Fostul primar încă tușește, iar ea nu și-a revenit psihic în totalitate. Este extrem de sensibilă și se emoționează mai repede. 

“Diferite urmări, la fiecare oameni reacționează diferit, la mine mai mult emoțională, probabil a fost un șoc ce s-a întâmplat, iar Viorel mai tușește, trebuie să ia diferite vitamine, suplimente pentru sănătate plămânului, e mai slăbit așa și ia vitamine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars, potrivit spynews.

ADVERTISEMENT

Soția fostului edil a vorbit și despre planurile pe care le-au făcut pentru sărbătorile de iarnă.

În alți ani plecau în vacanță sau petreceau la restaurante de lux alături de prieteni. Nu se va întâmpla la fel anul acesta, chiar dacă Viorel Lis își dorea să meargă la munte.

ADVERTISEMENT

Oana Lis a dezvăluit și care este cea mai mare dorință a sa.

“Am văzut acum că autoritățile ne lasă să stăm de Crăciun și Revelion mai mult, e bine, dar e prea din scurt, doar să ies eu cu Viorel, după 20 de ani la restaurant la romantic, nu e cine știe ce.

O să ies undeva, dar nu am aranjat undeva, la munte e prea scump pentru noi, Viorel și-ar fi dorit, dar e foarte scump, în jur de 800 de euro de persoană, o să facem în București, noi ne bucurăm și cu puțin și orice ar fi.

ADVERTISEMENT

După ce am trecut de COVID, fiecare zi e o bucurie și e Revelion în fiecare zi. Nu-mi doresc nimic, am deja moșul, ce mai îmi trebuie?”, a mai spus Oana Lis.

ADVERTISEMENT