Life

Oana Zăvoranu a ”aranjat-o” de tot pe Cristina Ich: „Vampirule care ești”

07.01.2021 | 10:48
Oana Zavoranu a aranjato de tot pe Cristina Ich Vampirule care esti
Oana Zăvoranu a criticat-o în termeni duri pe Cristina Ich în emisiunea sa. Foto: captură Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a luat-o la puricat pe Cristina Ich în cel mai nou episod al emisiunii sale de pe Youtube. Querida a avut critici dure de adresat pentru iubita lui Pițurcă Junior și a dat câteva exemple cu ceea ce face aceasta pe Instagram pentru a câștiga bani.

Oana a început o serie de emisiuni pe rețeaua video de socializare la sfârșitul anului trecut, iar până acum în ”malaxor” au trecut Oana Roman și Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT

Nu putea lipsi nici Cristina Ich, o ”abonată” de-ale actriței din categoria influencerilor despre care vedeta spune că prostesc lumea.

Oana Zăvoranu critică viața pe care o duce Cristina Ich pe rețelele de socializare

Oana a ironizat munca pe care o face Cristina de dimineață până seară, spunând că este foarte greu să te machiezi și să îți faci bucle în fața camerelor de luat vederi, pe când alte doamne și domnișoare merg la muncă în frig și ploaie și nu se plâng cât le este de greu.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu a mai spus că nu înțelege de ce Cristina stă cu ochelari de soare în casă, căci a apărut de multe ori așa pe contul ei de Instagram, fie în live-uri, fie în videoclipurile postate la secțiunea Story și a făcut-o „vampiră”.

„Lumină, de ce, de ce e lumină. E zi. Câtă lipsă de confidence trebuie să ai să simți nevoia să împărtășești absolut tot ce ai în creierul ăla de se poate vedea doar cu microscopul?

ADVERTISEMENT

Pe cine interesa că era să îți rupi gâtul că orbecăiai că te deranja lumina? Vampirule care ești, te deranja lumina. Asta e la modul la care telefonul e o prelungire a mâinii”, a taxat-o Oana Zăvoranu pe Cristina Ich pe Youtube.

Cristina Ich și ”apuța” cu care s-a dus în Maldive

Actrița și prezentatoarea de televiziune i-a transmis Cristinei să mai lase ifosele cu apa plată pe care o bea că nu e cu nimic diferită față de ce beau fetele din Ferentari, de pildă, chiar dacă ea dă 5 lei pe jumătate de litru.

ADVERTISEMENT

„Asta merge cu apuța și în concediu. Și ce vrei? Ce bei tu nu beau eu? Păi apuță e toată mă. Tu crezi că bei altă apuță față de fetele astea care stau prin Ferentari, Berceni, Pantelimon?”, a mai comentat Oana în stilul caracteristic.

Oana a făcut referire la faptul că Ich și-a dus cu ea o apă plată în Maldive, unde, chiar și în vacanță, a continuat să facă reclame non-stop pe Instagram.

ADVERTISEMENT