Life

Oana Zăvoranu a câștigat prima „bătălie” cu influencerițele. Ce au decis judecătorii

05.01.2021 | 08:17
Oana Zavoranu a castigat prima batalie cu influenceritele Ce au decis judecatorii
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a câștigat prima „bătălie” din războiul pe care i l-au declarat cinci dintre cele mai urmărite influencerițe de pe Instagram. Cererea de emitere a ordonanței președințiale solicitată de către Anda Adam a fost respinsă de judecători. 

Se pare că vedetele care au dat-o în judecată pe actrița din serialul „Sacrificiul” nu au reușit să-și atingă scopul. Cel puțin, așa stau lucrurile în cazul Andei Adam.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul lui 2020, cinci dintre „victimele” luate în vizor de Oana Zăvoranu au dat-o în judecată pe vedetă din cauza criticilor pe care le aducea în mediul online Oanei Roman sau Adelinei Pestrițu.

Oana Zăvoranu a câștigat prima „bătălie” cu influencerițele. Judecătorii au respins cererea uneia dintre ele

Anul a început bine pentru Oana Zăvoranu, care a ieșit învingătoare în bătălia cu Anda Adam. Cântăreața, împreună cu alte patru influencerițe de pe Instagram, i-au declarat război actriței și au decis împreună să o dea în judecată.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală s-au pronunțat în procesul pe care l-a deschis Anda Adam împotriva fostei soții a lui Pepe. Cererea de emitere a ordonanței președințiale solicitată de cântăreață a fost respinsă ca neîntemeiată.

„Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare , care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia judecătorilor, potrivi surselor CANCAN.RO.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu, Anda Adam
Anda Adam a pierdut bătălia cu Oana Zăvoranu. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Oana Zăvoranu, cinci procese cu influencerițele

Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Anda Adam și Alina Ceușan au decis să-i dea o lovitură Oanei Zăvoranu, după ce vedeta le-a criticat în repetate rânduri în mediul online.

Fiecare dintre vedetele menționate a înaintat o cerere la Judecătoria Sectorului 1 București, având ordonanța președințială ca obiect. Numele Oanei Zăvoranu figurează în dreptul „pârâtului”, iar cele cinci influencerițe vor ca instanța să-i interzică să le mai folosească numele în public.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a început să-și spună părerea despre anumite vedete și persoane publice care promovează produse pe Instagram și nu s-a ferit să fie sinceră de fiecare dată, așa cum ne-a obișnuit. Atunci când a fost întrebată ce crede despre Anda Adam, „Querida” a fost la fel de sinceră:

„Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă, că ne e frică, femeia bărbat bine. Și lasă photoshopul, că nici nu te-am recunoscut… noroc cu pectoralii… pardon, sânii”, scria vedeta pe InstaStory.

Fosta parteneră a lui Pepe nu este de acord cu modul în care vedetele promovează produse în mod exagerat și este hotărâtă să lupte până la capăt pentru a le „trezi” pe fetele care cred în recomandările lor.

ADVERTISEMENT