Life

Oana Zăvoranu a dat de pământ cu Andreea Bălan: „Și-a luat și de aici vreo 200 de euro”

Oana Zăvoranu s-a luat de influencerița Andreea Bălan. Bruneta a făcut câteva comentarii dure la adresa cântăreței.
15.07.2021 | 11:57
Oana Zavoranu a dat de pamant cu Andreea Balan Sia luat si de aici vreo 200 de euro
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu n-a iertat-o nici pe Andreea Bălan, una dintre cele mai urmărite vedete din România pe Instagram. Actrița a dat de pământ cu fosta membră a trupei Andre reproșându-i că nu ar trebui să promoveze anumite produse pentru că are credibilitate zero.

Actrița a publicat pe pagina ei de Youtube un nou episod al emisiunii sale, în care toacă vedetele din România. Nu este prima oară când Oana se ia de Andreea Bălan, însă de data aceasta a oferit ceva mai multe argumente pentru poziția ei.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Elena Gheorghe au devenit noile ținte ale Queridei. Acestea au fost taxate pentru că au ajuns să își câștige existența din promovarea anumitor produse pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu, critici pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Oana a spus despre cele două că din super-artiste au devenit super-mocangiste. Actrița a fost ceva mai dură cu Andreea decât cu Elena în clipul ei.

ADVERTISEMENT

„Uitați-vă. Eu, care am un păr mișto, aș putea să fiu influenceră de vreun șampon. E ca și cum un plină de bube vă zice cu ce cremă se dă. 

Așa și asta. Are o mătură în cap și vă zice cu ce șampon se dă. Și-a luat și de aici vreo 200 de euro. Bravo, ești tare! Ești călare pe ei”,  a spus Oana Zăvoranu despre Andreea Bălan pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Oana nu s-a limitat doar la ce promovează Bălan pe Instagram. Vedeta a comentat și încercarea de a reuni trupa Andre.

Lidia Buble, victimă colaterală: „Ar forja și o ulucă”

Din punctul ei de vedere, reîncălzirea ciorbei a fost un mare fâs în cazul celor doi. Zăvoranu a mai spus că din ce știe ea, Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu ar fi chiar atât de apropiate pe cât se dădeau înainte să se relanseze ca trupă.

ADVERTISEMENT

Oana a spus că Antonescu a bârfit-o pe la colțuri pe Andreea Bălan și nu ar fi tocmai mulțumită de atitudinea ei. Tot ea a spus că Bălan nu a dat ascultare acestor bârfe pentru a evita un conflict, mai ales că cele două aveau în plan să lanseze mai multe melodii.

Bruneta a comentat apoi un alt clip în care Andreea Antonescu promova un maseur din Capitală: „Nu știu cine e domnul Bujor, cică îl forjează și Lidia Buble. Buble… ar forja și o ulucă, despre ce vorbim? Deci, Bujor face giveaway”.

 

ADVERTISEMENT