Life

Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis soțul ei

Oana Zăvoranu a împlinit astăzi vârsta de 48 de ani și, de departe, cel mai frumos mesaj primit a fost de la soțul ei, Alex Ashraf, până la această oră.
16.06.2021 | 10:50
Oana Zavoranu a implinit 48 de ani Mesajul emotionant pe care i la transmis sotul ei
Oana Zăvoranu, alături de soțul ei, Alex Ashraf. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani, însă nimeni nu i-ar da acești ani. Îndrăgita actriță și prezentatoare de televiziune a primit o mulțime de urări de la fanii și prietenii ei.

Cea mai emoționantă a venit din partea celui care îi stă alături de câțiva ani. Soțul ei, Alex Ashraf a impresionat-o pe vedetă cu un mesaj de dragoste, o felicitare cum doar el putea să o facă.

ADVERTISEMENT

Declarația de dragoste venită din partea lui Ashraf a emoționat-o pe Oana. Acesta i-a mulțumit soției sale pentru că a apărut în viața lui și i-a transmis mulți pupici și inimioare.

Oana Zăvoranu, mesaj emoționant de la Alex Ashraf de ziua ei

„La mulți ani, soția mea frumoasă.❤️❤️❤️❤️❤️ Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de ține.💗💗💗💗💗 Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună.🐣😘😘😘😘😘”, este mesajul pe care i l-a adresat Alex Oanei Zăvoranu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai iubite vedete din România. Notorietatea ei a explodat după ce a apărut în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”, urmând și alte proiecte de succes la Acasă TV.

Povestea de viață a actriței nu se compară cu poveștile rolurilor pe care le-a interpretta. Bruneta ar putea face oricând un serial sau un film la Hollywood despre experiențele prin care a trăit.

ADVERTISEMENT
oana zăvoranu
Alex Ashraf a fost primul care i-a transmis soției sale, Oana Zăvoranu, de ziua ei. Foto: Instagram

S-a reinventat în anul pandemiei

Viața vedetei ține prima pagină a ziarelor de mai bine de 15 ani. Printre cele mai dure episoade din viața ei s-au numărat decesele părinților ei, dar și divorțul de Pepe.

Oana a declarat într-un podcast recent că nu regretă nimic din tot ce a trăit până acum. Toate obstacolele prin care a trecut au făcut-o mai puternică și au transformat în femeia de azi.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu s-a remarcat nu doar prin experiențele personale, ci și pentru sinceritatea ei de multe ori brutală. Vedeta s-a reinventat în anul pandemiei și și-a lansat propria emisiune pe canalul ei de Youtube, acolo unde într-un timp relativ scurt a ajuns la 100.000 de abonați.

Vedeta a promis înainte de ziua ei de naștere că pregătește o mare surpriză pentru cei care o urmăresc pe Youtube. În luna iulie începe pregătirile pentru noul sezon al show-ului ei, de la care a luat o pauză.

 

ADVERTISEMENT