Life

Oana Zăvoranu a încasat prima lovitură în instanță. Cine a învins-o după scandalurile de pe internet

13.01.2021 | 08:53
Oana Zavoranu a incasat prima lovitura in instanta Cine a invinso dupa scandalurile de pe internet
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a încasat prima lovitură în instanță, după ce a fost aprobată solicitarea Cristinei Ich. Până acum, actrița din „Sacrificiul” a reușit să învingă în instanță patru din cele cinci influencerițe care au reclamat-o din cauza postărilor acide la adresa lor. 

Cristina Ich este singura dintre acestea care a învins-o pe Oana Zăvoranu în prima „rundă” în instanță, reușind să obțină o ordonanță președințială împotriva actriței.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu se află în război cu influencerițele din mediul online, pe care le critică aproape zilnic pentru promovările de produse făcute excesiv pe paginile lor de Instagram.

Oana Zăvoranu, lovitură din partea Cristinei Ich

La sfârșitul anului trecut, Oana Zăvoranu s-a ales cu cinci procese din partea influencerițelor pe care le-a criticat pe rețelele sociale, însă patru dintre acestea au pierdut prima „rundă” în instanță în fața Queridei.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Anda Adam și Alina Ceușan nu au reușit să obțină ordonanță președințială, care i-ar fi interzis actriței să mai vorbească despre ele în mediul online. Din păcate pentru „Zăvo”, Cristin Ich a obținut victoria în prima etapă a procesului.

Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana.

ADVERTISEMENT

 Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie.

 Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în comunicatul judecătorilor, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu, Cristina Ich
Oana Zăvoranu, lovitură din partea Cristinei Ich. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Ce reacție a avut Oana Zăvoranu

Deși vestea nu este un bună pentru Oana Zăvoranu, aceasta nu a intrat în panică și le-a arătat fanilor care este reacția ei cu privire la această înfrângere. Chiar dacă nu mai are voie să vorbească despre ea în următoarea perioadă, diva nu se lasă și

în războiul pe care îl poartă cu partenera lui Alex Pițurcă Jr., dar și cu alte influencerițe.

„A 5-a (n.r. Cristina Ich) a câștigat să nu vorbesc de vrea vreo 15-20 de zile. Adică Câh Kitch Balamuc. Ne vedem în apel. În timpul ăsta strâng multe chestii extrem de importante pe care nu vrea ca voi să e știți…ceva tare de tot. Am văzut că a făcut mare tam tam sărăcia. 

Și să lămurim ceva foarte important! Câh Kitch Balamuc nu a câștigat nimic, decât să nu mai vorbesc de ea o scurtă perioadă. În termen de 5 zile avocații mei fac apel și se merge mai departe. Nu am de plătit nimic așa că toate gloabele care visează bani de la mine să se ia de grija asta…că nu vede una un șfanț de la mine, că de fapt asta e miza lor, banii. 

Știu, sunt extrem de incomodă pentru că deschid ochii oamenilor, dar asta e, alta mama nu mai face”, a scris actrița pe InstaStory.

Ce spune Oana Zăvoranu despre prima înfrângere
Ce spune Oana Zăvoranu despre prima înfrângere. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Chiar dacă Oana Zăvoranu a pierdut această primă etapă a procesului, mai durează până ce lucrurile vor fi soluționate complet. Actrița a atacat-o dur pe Cristina Ich atât pe rețelele de socializare, cât și în noua ei emisiune de pe YouTube, unde vorbește despre diverse persoane publice din România.

„O agramată plină de b@#^%i de când a dat și ea puțin cu nasul de șmecherie și i-a dat Piți Jr. grade. Dar nu este nimic de capul ei, zero barat, nada. Voi continua pentru că am multe de zis despre mahalagioaica asta tristuță”, a spus aceasta despre Crsitina Ich în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT