Life

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor pe Ana Morodan: „Asta are naftalină și-n chiloți”

Oaaa Zăvoranu a luat-o la bani mărunți pe Ana Morodan, una din cele ma populare influencerițe din România. 
22.07.2021 | 10:48
Oana Zavoranu a luato in vizor pe Ana Morodan Asta are naftalina sin chiloti
Oana Zăvoranu a criticat-o dur pe Ana Morodan. Foto: captură Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Ana Morodan a devenit noua ”victimă” a Oanei Zăvoranu, pe care a introdus-o într-un top al ”hulpavelor” de pe Instagram care sunt considerate influencerițe.

Oana a vorbit în noul episod al show-ului ei de pe Youtube și despre Claudia, iubita lui Dorian Popa. Cea pe care Johnuțul o alintă Babs a fost desființată de actriță pentru pozele pe care le postează pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana a remarcat că aceasta nu ar fi foarte atentă la modul în care se afișează în mediul online. Vedeta a comentat o imagine în care Babs ar avea niște unghii inestetice, spunând că sub gelul de pe unghii nu ar fi cea mai mare curățenie.

Oana Zăvoranu a desființat-o pe Ana Morodan

Actrița a mai spus că umblă o vorbă în târg cum că Babs, care se prezintă drept antreprenoare, ar fi avut o anumită meserie prin străinătate, fără să dea prea multe detalii despre asta.

ADVERTISEMENT

Nu a scăpat de critici nici celebra Carmen Grebenișan ori Larisa Udilă, fostă concurentă la Bravo, ai stil. În fruntea topului s-a situat Ana Morodan, contesa urbană.

„Ea zice că nu e influenceriță, dar forjează tot. Are niște ceva ce pute a molii. Ea zice că e ceva aristocrată. O perioadă a vândut povestea vieții ei pe modelul Raicu, depresiva șefă. 

ADVERTISEMENT

Bineînțeles cu drame, cu depresii, cu nenorociri. Au pus ochii apoi cei de la Asia Express într-o rujeală roșu fund de maimuță și boom a venit înapoi și s-a pus pe influencereală.

De ce îți arăți picioarele când arată așa? Totul e ponosit la asta. Mie îmi miroase a naftalină. Asta are naftalină și-n chiloți”, sunt câteva dintre criticile Oanei Zăvoranu la adresa blondinei.

ADVERTISEMENT

Vedeta le consideră neconvingătoare pe influencerițele de la noi

Îndrăgita actriță a mai spus că e mare grădina lui Dumnezeu văzându-le pe starurile pe care le-a comentat. Le-a recomandat fanilor ei să fie foarte atenți pe cine urmăresc pe Instagram.

Vedeta le-a spus fanilor ei că nu persoanele pe care le-a prezentat nu sunt modele pentru ei și nu au de ce să le invidieze. Actrița a spus că majoritatea influencerițelor pe care le-a analizat până acum păreau mai degrabă triste și neconvingătoare în rolurile lor din mediul online.

Oana Zăvoranu are o emisiune săptămânală pe Youtube, acolo unde ia la puricat vedetele din România. Se leagă în special cele care își pun viața pe tapet pe rețelele de socializare ori promovează tot felul de produse.

ADVERTISEMENT