Life

Oana Zăvoranu a prins-o în ofsaid pe Oana Roman: „De la atâtea lumini și umbre se usucă pe picioare”

Oana Zăvoranu a luat-o din nou la bani mărunți pe Oana Roman în urma unei poze postate de aceasta.
07.07.2021 | 12:10
Oana Zavoranu a prinso in ofsaid pe Oana Roman De la atatea lumini si umbre se usuca pe picioare
Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Oanei Roman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu ratează nicio ocazie să o critice pe Oana Roman. Vedeta a postat o imagine de pe profilul de Instagram al soției lui Marius Elisei. A remarcat că fotografia respectivă ar fi retușată.

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu o critică pe Oana Roman pentru că își modifică pozele pentru a părea mai slabă. Actrița a primit poza de laa un fan și a vrut să o arate tuturor.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu a subliniat faptul că Oana Roman exagerează în fotografiile sale cu luminile și umbrele. A încercuit zonele unde aceasta ar fi photoshopat poza, demonstrându-le fanilor că fiica fostului premier Petre Roman apelează la astfel de trucuri.

Oana Zăvoranu, un nou atac la adresa Oanei Roman

Cineva i-a pus o întrebare Oanei Roman pe Instastory. Vedeta Antenei Stars i-a răspuns, oferindu-i un sfat despre cum să găsească fericirea în viață.

ADVERTISEMENT

„Viața e frumoasă dacă ți-o faci frumoasă și trăiești așa cum simți”, este mesajul pe care Oana Roman l-a scris fanei sale.

Oana Zăvoranu a comentat respectiva imagine în stilul ei caracteristic. „Băi, nene, Piggy de la atâtea lumini și umbre se ”usucă” pe picioare”, a scris Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Conflictul dintre cele două este de notorietate. Cele două Oane au avut la un moment dat, în urmă cu câțiva ani, un schimb dur de replici laa televizor.

oana zăvoranu
Oana Zăvoranu a făcut ”mișto” pe seama pozei postată de Oana Roman pe Instagram

De unde a repornit conflictul dintre cele două

Zăvoranu o critică pe Oana Roman deoarece o acuză de ipocrizie spunând că nu este nici pe departe așa cum se afișează în fața celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Scandalul dintre cele două a reizbucnit anul trecut. Oana Roman a făcut câteva remarci la adresa actriței invitată fiind în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Nevasta lui Marius Elisei spunea în acea apariție că bruneta este extrem de agresivă. „Mult prea agresivă, brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, a fost declarația care a repornit conflictul dintre cele două.

De-a lungul timpului, Zăvoranca a spus că Oana era mereu geloasă pe ea. A spus că încă de pe vremea când era cu Pepe nu o suporta. Actrița e convinsă că Oana Roman îl plăcea în secret pe Pepe, după care ar tânji și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT