Life

Oana Zăvoranu a răbufnit. Diva din serialul Sacrificiul, replici dure la adresa fanelor: “Mutante trase la indigo”

11.09.2020 | 18:11
Oana Zavoranu a rabufnit Diva din serialul Sacrificiul replici dure la adresa fanelorMutante trase la indigo
Oana Zăvoranu a răbufnit pe rețelele sociale cu câteva mesaje dure
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu le-a adresat replici dure fanelor ei. Cea care o interpretează pe Diva din serialul Sacrificiul, transmis pe Antena 1, a avut câteva reacții total neașteptate.

Celebra brunetă s-a dezlănțuit încă o dată pe rețelele sociale, unde le-a transmis româncelor replici neașteptate. Oana joacă rolul cunoscutului personaj în serialul foarte îndrăgit de către telespectatori, și în care este colegă de filmare cu Dorian Popa.

ADVERTISEMENT

De această dată, vedeta a avut câteva cuvinte de ocară pentru doamnele și domnișoarele care apelează în exces la operațiile estetice.

Oana Zăvoranu, replici dure la adresa fanelor care o imită. Ce le-a transmis Diva din serialul Sacrificiul

Reacția foarte cu subînțeles a acesteia a venit și după ce multe fane au încercat să o imite și au ales să se transforme doar de dragul aparențelor.

ADVERTISEMENT

Față de toate acestea, Oana Zăvoranu nu a avut deloc cuvinte de laudă. Cea care o joacă pe Diva din serialul Sacrificiul a transmis ce crede cu adevărat despre cele care apelează peste măsură la intervențiile de acest fel și merg regulat la un estetician.

“Ideea este să te întreții pentru a-ți păstra (conserva) naturalețea, tinerețea și trăsăturile caracteristice, nu a te bombarda de operații și injecții care să te transforme într-un mutant la indigo, așa cum sunt în proporție de 99% toate baragladinele cu aere de «dive» din ziua de azi, care sălășluiesc printre noi.”, a fost mesajul Oana Zăvoranu, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Alături de postarea de pe rețeaua socială, vedeta a continuat să le răspundă fanelor în secțiunea de comentarii. Reacțiile Oanei Zăvoranu nu au fost deloc neglijate de către urmăritoarele active.

Oana Zăvoranu a răbufnit. Diva din serialul Sacrificiul, replici dure la adresa fanelor Mutante trase la indigo
Oana Zăvoranu le-a transmis un mesaj foarte dur femeilor care apelează în exces la operațiile estetice

La rândul ei, și Diva a fost criticată pentru faptul că a apelat de câteva ori la bisturiul esteticianului, în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

“Nu trebuie să te uiți în grădină vecinului. Și tu ai multe operații estetice, ești foarte schimbată la față în comparație cu acum ceva ani, și nu este datorită trecerii timpului…”, “Oana, draga mea, mă faci să râd!! De ceva vreme ești schimbată la față și se vede cu ochiul liber. Ești formidabilă!”, “Doamne, ce îți mai trece prin cap!”, au fost doar câteva mesaje lăsate de fane, în dreptul postării formulate de Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT