Life

Oana Zăvoranu a rămas fără Porsche, după executările silite din 2022? Care este, de fapt, adevărul

Oana Zăvoranu (49 de ani), anunț după ce s-a vehiculat că a rămas fără Porsche. Ce spune despre procesele pe care le are din 2022.
16.01.2023 | 10:05
Oana Zavoranu a ramas fara Porsche dupa executarile silite din 2022 Care este de fapt adevarul
Oana Zăvoranu, anunț după ce s-a vehiculat că a rămas fără Porsche. Ce spune despre procese. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a rămas fără Porsche, după executările silite din 2022? Care este, de fapt, adevărul. Renumita actriță nu s-a mai putut abține și le-a arătat internauților cum stau lucrurile legat de bolidul său de lux.

Oana Zăvoranu, anunț după ce s-a vehiculat că a rămas fără Porsche. Ce spune despre procese

Oana Zăvoranu susține că se spun numai minciuni despre ea și autoturismul pe care îl deține încă din anul 2008. Vedeta le-a arătat tuturor autovehiculul care este parcat în fața casei sale, ceea ce înseamnă că nu a fost scos la licitație.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă consideră că sunt anumite persoane care îi vor răul. Cu toate acestea fosta soție a lui Pepe nu se lasă doborâtă și spune că este foarte sinceră cu fanii de pe rețelele de socializare.

„Pentru voi fac live-ul, aceasta este priveliștea din dormitor. Vreau să discutăm despre ultima prostie care se scrie de mine, că mașina mea se vinde la nu știu ce licitații de către o casă de amanet.

ADVERTISEMENT

Deci nu e vocea mea, nu sunt eu, eu nu exist, n-am nici chiloți pe mine, sunt dintr-o pierdere în pierdere, sunt o pierzantă, oricum fac conturi, live-uri și vă păcălesc de mine că sunt ei.

În direct, Oana Zăvoranu care nu v-a mințit niciodată, vă arată că mașina ei este fix în fața casei. Normal că unui lider adevărat și șmecher ce faci? Îi dai în cap! Bravo!

ADVERTISEMENT

Asta se întâmplă cu mine, dar ce nu au știut cei ce au vrut să-mi dea în cap este că eu am mai multe capete”, a spus Oana Zăvoranu într-un live de pe Instagram.

Oana Zăvoranu, despre datoriile pe care le are de achitat

Oana Zăvoranu nu a ascuns faptul că are datorii pe care trebuie să le achite după ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc au dat-o în judecată. Vedeta consideră că nu a făcut altceva decât să le deschidă ochii oamenilor.

ADVERTISEMENT

La un moment dat îndrăgita actriță va spune de ce a tăcut legat de aceste dosare și care este motivul pentru care a ales să tacă. În plus, bruneta a mai precizat că este foarte transparentă și nu vrea să aibă conflicte cu nimeni.

„Vreau pur și simplu împreună cu voi, cei care ați crezut în mine de la început, vreau să construiesc ceva ce nu a reușit să construiască nimeni”, a mai adăugat Oana Zăvoranu în mediul virtual.

ADVERTISEMENT